Forbes написав про український бренд головних уборів Ruslan Baginskiy. Зокрема, видання пише про те, що бренд полюбляють впливові люди та моделі Victoria’s Secret.

«Люди часто запитують мене про це, і, чесно кажучи, я не можу назвати одну конкретну причину. Батьки завжди любили капелюхи, і моя бабуся навіть дала мені 200 доларів як стартовий капітал для запуску виробництва», – розповідає Руслан Багінський Forbes про те, як почав свою справу.

«Естетика бренду Руслан Багінський – це поєднання традицій і сучасності, культури носіння капелюхів і модних тенденцій. Нещодавно я переглянув свій сімейний альбом і побачив фотографію моєї матері, близько 90-х років, на ній було осіннє пальто і кашкет, мій дід теж любив капелюхи. Звичайно, головні убори бренду виглядають сучасно і модно, але традиції – величезна і важлива частина нашої естетики», – цитує Forbes українського дизайнера.


 Ruslan Baginskiy – український бренд головних уборів, заснований дизайнером Русланом Багінським 2010 року у Львові. Дизайнер став відомий завдяки своїм кашкетам.

 Його головні убори носять відомі моделі Белла Хадід, Кая Гербер, Ірина Шейк, Розі Ханінгтон-Вайтлі та інші. Бренд Ruslan Baginskiy представлений у 25 країнах світу.

Обкладинка та фото: Ruslan Baginskiy