Український бренд Riot Division випускає спільну колекцію Techwear meets Techno із музикальним лейблом R&S Record, який співпрацював із Aphex Twin та James Blake.

До спільної колекції увійшли брендовані худі, парки та футболки з принтами. На честь колаборації у Києві організовують вечірку, яка відбудеться 6 жовтня на новій локації на Кудрявському узвозі, 3.

Презентація нової колекції буде поділена на дві частини. З 22:00 до півночі організатори проведуть закритий передпоказ для представників медіа. Опісля локація буде відкрита для всіх охочих.

За естетичне і технічне оснащення презентації відповідає команда арт-центру Plivka. За музичне наповнення відповідальні резиденти бельгійського лейблу R&S Record:

 Dj Oil виступатиме із 00:00 до 02:00

 Ada Kaleh –  02:00-04:00

 Renaat Vandepapeliere – 04:00 та до завершення вечірки

На локації посеред старої парковки облаштують танцпол, бари, чілаут і інсталяційну зони, а також поп-ап магазин, де можна буде придбати речі з капсульної колекції Techwear meets Techno.


 Лейбл R&S Records – один із найстаріших світових лейблів електронної музики. Заснований у 1983 році бельгійцями Renaat Vandepapeliere і Sabine Maes. На лейблі виходили Derrick May, Aphex Twin, James Blake, Blawan.

 Riot Division – київський бренд мультифункціонального одягу, заснований у 2010 році. Одяг бренду продається у мультибрендових концепт-сторах у Гонконгу, Берліні, Торонто та Празі.

Фото та обкладинка: Riot Division