Восени у київському магазині H&M з’явиться преміальна лінія одягу H&M Studio та колаборація бренду з Moschino. Про це повідомила генеральна директорка H&M в Україні Домінік Фантачино.

З 6 вересня у H&M можна буде придбати колекцію H&M Studio, натхнену 50-ми роками ХХ століття та серіалом Девіда Лінча «Твін Пікс». H&M Studio – це преміальна лінія бренду, яку демонструють двічі на рік на подіумі під час Паризького тижня моди. Речі лінійки вироблені з більш якісних тканин і представлені не в кожному магазині H&M.

Спільна колекція H&M разом з Moschino надійде в продаж 8 листопада. «Буде багато речей із золотою логоманією, діснеївськими героями, яких любить Джеремі Скотт (креативний директор Moschino – ред.) та італійським гламуром», – розповіла Фантачино.

Також у київський H&M планують привезти колекцію H&M Conscious Exclusive.


 18 серпня у київському ТРЦ Lavina Mall відкрили перший магазин H&M в Україні. Все, що треба знати про ціни, колекції та чергу – у репортажі The Village Україна з відкриття.

 Другий київський магазин бренду відкриють у торговому центрі Sky Mall. Також компанія орієнтується на відкриття в інших великих містах України.

Обкладинка: H&M