Що купити на весну, щоб мати стильний і яскравий вигляд? Запитали в стилістки Марії Сівякової та зібрали основні позиції, якими можна оновити жіночий гардероб.

На весняний сезон стилістка радить надавати перевагу яскравим кольорам та аксесуарам.

В’язана сумка

Я вважаю, що це must have будь-якої модниці. У мене є така, вона доповнює взагалі будь-який образ. Я вибрала собі синій колір – electric. І мені здається, це прямо те, що треба на весну після зими, коли всі втомилися від сірих речей.

Скільки: 700 гривень

Сумка Zinka

Взуття зі штучного хутра

У дикому захваті від цього тренду. Я собі такі хочу та всім раджу купувати, але головне – носити в суху погоду.

Скільки: 5 180 гривень

AnnK

Худі з камінням

Я обожнюю стрази, у цих дівчат класне посилання – Safe Distance. Також у їхніх худі класний крій. Якщо розглядати річ більш детально, видно, що вони переосмислили трошки рукав. У принципі, форма достатньо класна, до того ж якісна фурнітура.

Скільки: 2 920 гривень

Zmist.media

Яскраві прикраси

Я обожнюю класні аксесуари. На весну, як я вже говорила раніше, краще додавати більше фарб. Тому, обираючи персні та сережки – не обмежуйтеся сріблом чи золотом, звертайте увагу на кольорове каміння.

Скільки: 2150 гривень

Каблучка Woman in silver

Тіпси

Дівчина, яка робить тіпси на нігті, робила їх для останнього кліпу Rosalia, який знімали в Києві. Загалом вважаю, що тіпси – це як частина гардероба й основний тренд весни. Це прикольно, це модно, тому раджу замовити кілька штук і змінювати за настроєм.

Скільки: 1 500 гривень

Chummy nails

Обкладинка: AnnK, Zmist.media