Напередодні Нового року зібрали добірку колекцій від українських брендів – із класичними костюмами, піжамами й аксесуарами.

T.Mosca

У новому сезоні команда бренда T.Mosca вирішила представити сукні, светри й інші вироби з трикотажу в більш спокусливій інтерпретації. Зимова капсула T.Mosca складається з бестселерів бренда та нових позицій.

Окрім цього, колекція є екологічною, оскільки бренд перевипустив кілька моделей, які дизайнери T.Mosca створили на початку своєї кар’єри. Светри з колекції восьмирічної давнини отримали друге життя в новій інтерпретації – з мериносової пряжі.

Кольорова гамма колекції – чорний, бірюзовий і теракотовий, а також лаконічний білий і беж. Матеріали: меринос, шерсть, віскоза.

Скільки – сукня 6 100 гривень

Лінк

Katimo

Напередодні новорічних свят український бренд Katimo представляє останню колекцію зимового циклу – капсулу святкового одягу.

Святкова капсула Katimo складається зі стриманості й елегантності. Її основою стали сукні максі, сатинові сліп-дреси на бретелях, бра-топи, штани-палаццо та спідниці.

Колірна палітра колекції виконана у відтінках золота, бронзи, перламутрового білого, чорного та синього.

Скільки – шуба 12 500 гривень

Лінк

Sayya

Український бренд Sayya представив нову капсульну колекцію до Нового року. Її основою стали пальта, оверсайз-костюми, яскраві светри й аксесуари.

«Я хотіла створити речі, в яких можна вирушити в подорож навіть узимку та водночас мати гарний вигляд. Саме тому ми вирішили знімати колекцію в Грузії, щоб серед суворої природи гір показати універсальність нового дропа», – розповідає дизайнерка та засновниця бренда Люба Макаренко.

Ключовим предметом бренда вже давно стали речі-трансформери. Тож у новій колекції картате вовняне пальто легко вивернути назовні та перетворити на стьобану куртку.

Скільки – жакет 11 400 гривень

Лінк

Jul

Напередодні Нового року український масмаркет-бренд Jul презентує святкову капсульну колекцію.

«Працюючи над лінійкою, ми хотіли, щоб усі речі не лише гарно вписувалися в будь-який святковий сценарій, а й доповнювали гардероб протягом усього року», – каже засновниця бренда Юлія Логвін.

Jul пропонує зустрічати Новий рік у речах з м’якого кашеміру, батисту, бавовни та сатину. До колекції увійшли піжами, сукні, костюми та спідниці.

Скільки – 1 399 гривень

Лінк

Kachorovska х The Coat

До Нового року бренди Kachorovska та The Coat представили нову колекцію взуття Katya. До капсули ввійшли босоніжки, для яких Kachorovska розробили повністю нову колодку.

Взуття виконане в чорній, золотій і веселковій палітрі. На одній із моделей на ремінці зʼявилися підвіси – камінчик і монетка, які нагадують ялинкові прикраси.

Скільки – босоніжки 5 800 гривень

Лінк

Support by Poustovit

«Новий рік – це завжди про вихід на новий етап життя, про нові цілі та найдобріші побажання», – коментує команда бренда.

Тож на новорічному дропі вирішили нашити посилання: «Be brave», «Feel free» та «Support people». Також у новій лінійці видозмінили каштан, поєднавши його зі сніжинкою, а також створили теплу сорочку у клітинку з принтом правого-лівого берега.

Скільки – худі 2 100 гривень

Лінк

Paskal

Нова кутюрна колекція Demi Couture – це ретроспективна інтерпретація дизайнерки, що складається із суміші флешбеків із найяскравіших моментів періоду юності, які заклали фундамент становлення її як особистості.

«Кожен образ, наче 25-й кадр мотивів тінейджерства, яке бурлило гранджем, артхаусом, скейтпарками, татовою медіатекою, лекціями про мистецтво й архітектуру та вечірками нью-рейв. Усі ці спогади я органічно переплела в колекції та зобразила через призму кольорів, об’ємів і деталей», – ділиться дизайнерка.

Скільки – топ 10 000 гривень

Лінк