The Village Україна продовжує підбивати підсумки 2021 року, розповідаючи про шоуруми, які почали роботу цього року. Раніше публікували підбірку брендів, які створили у 2021 році.

Ksenia Schnaider

Новий шоурум Ksenia Schnaider відкрили на Михайлівському провулку неподалік від Майдану, раніше він працював на Воздвиженці. «Ми з командою переїхали на нову локацію, щоб відкрити новий простір ближче до історичного центру міста та створити нове приміщення і меблі, які зображують головні принципи бренда в інтер’єрі: дизайн без дизайну, раціональність та екологічність», – кажуть в шоурумі.

Новий магазин повністю обладнаний екологічними меблями, наприклад, у стелажах для випічки зробили полиці з натурального мармуру, а візки для перевезення вантажів перетворили на рейли для одягу. У приміряльних стоять лавки з пінопласту, в обробці використали перероблений поролон.

Адреса: Михайлівський провулок, 24

Режим роботи: 12:00–22:00, без вихідних

Jul

Бренд відкрив свій перший офлайн-магазин на початку грудня цього року – раніше у форматі офлайн Jul існував лише як корнер на третьому поверсі ЦУМу. Новий магазин розташований за адресою Мечникова, 6 і ділить приміщення з б’юті-баром G.Bar.

Дизайн приміщення створила архітекторка Ія Турабелідзе. У зоні Jul вона використовує монохромну гаму, протиставляючи її фірмовим кольорам G.Bar – рожевому та блакитному.

Jul – бренд базового одягу з яскравими дропами, тому і сам простір – це мінімалістична світла база, яка відтіняє речі, з кольоровими акцентами: квітчастою плиткою та ситцем. Ситець в інтер’єрі магазину має особливе значення. Будинок, у якому розташований простір, був спроєктований в 50-х роках минулого століття, тож текстиль – відсилання до тієї епохи, романтична ода нашим бабусям і мамам в їхніх рукодільних сукнях.

Адреса: вулиця Мечникова, 6

Режим роботи: 09:00–21:00, без вихідних

Mogozine

Бренд Mogozine описують як поєднання всього необхідного для молодих сучасних жінок, які живуть у місті. Тут ви можете знайти базу, мінімалізм, жіночність, що межує з маскулінністю, й експериментальні дизайнерські капсули.

Основна ідея бренда – дозволити дівчатам носити стильний одяг за демократичними цінами. Надихати одягатися за внутрішніми відчуттями, а не за трендами.

Адреса: провулок Рильського, 3 (Софіївська площа)

Режим роботи: 11:00–20:00, без вихідних

Katimo

Katimo – це бренд жіночого одягу, заснований 2015 року Катериною Тимошенко. Бренд створює дві основні колекції на рік, доповнюючи їх тематичними капсулами.

На честь свого п’ятиріччя Katimo розширив простір магазину та запустив власну кав’ярню. Тепер двоповерхова садиба в історичному центрі Києва. На першому поверсі, там, де раніше був перший шоурум Katimo, тепер працює Katimo Cafe, а на другому – новий великий магазин площею 100 м². Архітекторкою нового простору Katimo стала Ія Турабелідзе.

Адреса: вулиця Рейтарська 19-А (вхід із внутрішнього двору)

Режим роботи: 11:00–20:00

Coosh

Coosh – магазин української блогерки та дизайнерки бренда Tote Аліни Френдій. Це вже другий магазин бренда, перший відкрили в Тернополі. У Coosh продають сучасні речі за демократичними цінами. Серед асортименту: взуття, сумки, верхній одяг, светри, світшоти й інший одяг.

Новий простір розташований у центрі Києва та поєднує в собі шоурум і невелику кав’ярню.

Адреса: вулиця Саксаганського, 22

Режим роботи: 10:00–22:00

Gunia Project

Новий магазин Gunia Project розташований на вулиці Антоновича. Новий простір – вдвічі більший за перший магазин бренда. Магазин розташований на двох поверхах: на першому поверсі – простір Gunia Project, на другому – офісне приміщення команди.

Доповнення магазину — велика кількість дзеркал різної форми та розміру. Команда вважає, що це найважливіший елемент, який допомагає відчути річ на собі. Крім того, простір доповнено корнером квітів Ana Florist, завдяки якому до подарунка від Gunia Project одразу можна підібрати букет.

Дизайн інтер’єру нового простору розробив і втілив Еміль Дервіш, український дизайнер.

Gunia Project – бренд виняткових речей, які виробляються на ресурсах української та світової культури. Капсульні колекції марки – це продукт етнографічного дослідження та дизайнерського мислення.

Бренд використовує народні ремесла та звертається до найдрібніших деталей традиційної культури, створюючи дизайнерські артизанальні вироби, які ідеально підходять для повсякденного життя.

Адреса: вулиця Антоновича, 4/6

Режим роботи: 10:00–20:00 (будні) 11:00–19:00 (вихідні)

Фото: Jul, Mogozine, Katimo, Ksenia Schnaider, Coosh, Gunia Project