Зібрали добірку українських брендів, які презентували нові осінньо-зимові колекції.

Katsurina

Український бренд Katsurina представив зимовий дроп. Серед новинок – довгий і короткий пуховики.

Куртки доступні в молочному, чорному, жовтому й ультрамариновому. Щороку бренд випускає ковдру-пуховик у різних трансформаціях. Цього разу змінили довжину, рукава та додали капюшон на прохання клієнтів.

Куртка – 11 000 гривень 

Лінк

Ace

Український бренд одягу Асе представляє колекцію Codeword. У кампейні представлений одяг з обтислими силуетами, зі стрейч-сітки та поєднання джинсової тканини з екошкірою. За словами дизайнера, їхній одяг легко трансформується з кежуал у коктейльний образ.

Осінньо-зимова колекція включає топи, теплі сорочки, спортивні штани та світшоти.

Сорочка – 3700 гривень

Лінк

Katimo

Нова колекція бренда традиційно складається з лаконічних речей, серед яких теплі стьобані пальто, шуба зі штучного хутра, штани та светри.

Цього разу дизайнерка вирішила більше поексперементувати з кольорами та принтами, ніж зазвичай. Тож у лінійці представлені светр і штани лавандового кольору та яскраво-червона водолазка.

Шуба – 13 500 гривень

Лінк

Jul та Ukrainian Folks

Український масмаркет-бренд жіночого одягу JUL разом з етнографічним візуальним щоденником Ukrainian Folks Насті Івченко випустили знову спільний дроп. Цього разу до лінійки увійшли футболка, лонгслів, анорак, светр, кардиган і сумка.

Як і в попередній колаборації, на речі нанесли написи з українського фольклору: «Несе Галя воду» – Galya Carries Water, «Чорнії брови, карії очі» – Black Brows, Brown Eyes, «Ніч яка місячна» – What a Moonlight Night, «Щедрик» – Shchedryk.

Лонгслів – 1199 гривень

Лінк

Syndicate

Український бренд унісексодягу Syndicate презентував осінньо-зимову колекцію, до якої увійшли речі для активного дозвілля.

До нової колекції ввійшли світшоти, кардигани, жилети та светри, теплі сорочки, штани, джинси з японського деніму, демісезонні бомбери та пуховики із шапками.

Пуховик – 7740 гривень

Лінк

OFourFour

Новий дроп присвячений року тигра. До нього ввійшло всього 10 речей: лонгсліви, повсякденні світшот і худі, зимові штани з мембранної плащівки та жилетка й баф-капор із флісу Polartec, кімоно-сет у двох кольорах і нова білизна із сітки.

«Усе це ми планували як дуже святкову колекцію – таку, в якій зиму хочеться зустріти швидше та провести яскраво. Як я вже казала, основний герой колекції – Тигр, символ 2022 року. Він надихнув нас не тільки естетично, але й спонукав до благодійності: ми вирішили об’єднати зусилля з UAnimals, тому 100 гривень із кожної проданої речі ми направимо до їхньої благодійної організації – розповідають у бренді.

Штани – 3200 гривень

Лінк

Support by Poustovit

Український бренд Support by Poustovit випустив нову колекцію. Цього разу класичні худі вирішили зробити в яскравому червоному та синьому кольорах, а вишивку «правий берег» і «лівий берег» нанесли під тон виробу.

Худі – 2300 гривень

Лінк