Що купити на зиму, щоб мати стильний вигляд і водночас не накупити зайвих речей. Запитали у стилістки Вікторії Жир і зібрали основні позиції гардероба, які підійдуть для комфортної зими.

Пряме пальто

Немає нічого класичнішого та позачасовішого в чоловічому гардеробі, ніж пряме пальто. Тут раджу не економити й інвестувати в якісне пальто, яке точно прослужить не один сезон.

Пальто Zara

Скільки:
3 999 гривень

Пальто Oscar Jacobson

Скільки:
21 050 гривень

Светр із круглим коміром

Обирайте без аплікацій, кіс і вільного крою, який не буде щільно облягати. Перевага в кольорах: кобальтовому, графітовому, сіро-синьому, кольорі хвої, хакі, бежевому та винному. Рекомендую утриматися від купівлі чорного чи білого.

Светр Mango

Скільки:
1 899 гривень

Светр 032C

Скільки:
6 975 гривень

Футболка з іронічним принтом

Актуально буде будь-якого сезону під жакет або худі.

Футболка Zara

Скільки:
999 гривень

Футболка Pleasures

Скільки:
2 050 гривень

Щось яскраве

Яскрава деталь в образі у вигляді головного убору – прекрасна ідея. Це може бути панама або вушанка в сучасній інтерпретації.

Панама Etudes

Скільки:
2 262 гривень

Шапка Ruslan Baginskiy

Скільки:
6 750 гривень

Куртка-бомбер

Як спортивний варіант, тобто олімпійка на блискавці для любителів активного проведення часу та творчих професій, так і класичне виконання зі шкіри з кишенями згори.

Бомбер 1017 Alyx 9SM

Скільки:
16 905 гривень

Syndicate

Скільки:
4 850 гривень

Черевики–хайкери

У холодний період ми не менш активні, ніж у будь-якій інший. Немає нічого зручнішого, комфортнішого та стильнішого, ніж взуття, як для походу.

Черевики Roa

Скільки:
7 757 гривень

Черевики Premiata

Скільки:
12 750 гривень