На вулиці стає холодніше, тож час подбати про пуховики, теплі пальта й аксесуари. Ми зібрали добірку українських брендів, які презентували нові осінні колекції.

Daff

Нову осінньо-зимову лінійку представили з теплими пальтами, тренчами, сорочками, кардиганами та джинсами. Колекція складається здебільшого з базових моделей у нейтральних кольорах.

Джинси – 2500 гривень

Лінк

Katimo

Нова колекція бренда складається з лаконічних речей, серед яких теплі стьобані пончо та пальто, штанні костюми з вовни, светри різних кольорів, яскраво-рудий вельветовий костюм і вовняне пальто класичного крою.

Також у колекції є два вироби з принтами – жилет і кардиган. На жилеті зображені гірські жовтці, а на кардигані – полярні білі ведмеді. Крім цього, ґудзики на пальті та піджаку виконані у формі тих самих ведмедів. Усі ці деталі, за задумом дизайнерки, нагадують скандинавський стиль.

Комбінезон – 6400 гривень

Лінк

Jul

Осінній дроп складає зручний базовий одяг на кожен день, теплі светри, штани, шарфи. За основу не брали пастельні кольори, а навпаки, експериментували. До прикладу, представили кардигани в рожевих, блакитних і червоних кольорах.

Кардиган – 4999 гривень

Лінк

Marchi

До нової колекції увійшли класичні моделі зимових курток із новим дизайном. Акцент зробили на об'ємних кишенях та яскравій металевій фурнітурі. Стиль бренда підкреслюють функціональні деталі – знімні жилети та капюшони. Кольорова гама представлена ​​в приглушених осінніх тонах – зеленому хакі та припиленому бежевому. А акцентним кольором колекції став червоний. Крім цього, в лінійці є кілька виробів-трансформерів, які можна окремо носити як пуховик, жилетку або ж разом.

У колекції також представлена ​​лінія чоловічих пальт та курток, а також серія пуховиків для жінок із розміром plus-size.

Пуховик – за 10 895 гривень

Лінк

Kate Kore

Свою осінню колекцію український бренд сумок поповнив класичними шоперами та маленькими кросбегами яскравих кольорів.

Сумка – 5300 гривень

Лінк

MoonGoose

Ідея нової колекції українського бренда верхнього одягу побудована навколо життя жінки у великому місті та натхненна книгою «Місто дівчат» Елізабет Ґілберт. Головна тема, яку досліджує у своїх книгах Ґілберт, – свобода. Нова колекція київського бренда – це свобода жінки обирати бути тією, якою хоче бути вона, а одяг має задовольняти її потреби й відповідати ритму життя в мегаполісі.

У новій колекції представлені бомбери, стьобані куртки та довгі пуховики.

Сорочка – 11 200 гривень

Лінк

Qviten

Qviten’– український бренд жіночого одягу з натуральних матеріалів,

народжений у 2021 році. Бренд створює колекції з натуральних тканин.

Осінній дроп – це мікс стритстайлу та серферської культури. Тут є лонгсліви з тайдай-принтом, які нагадують нульові, і класичні штани прямого крою. У капсулі домінують основні три кольори: ліловий, бежевий і чорний. Це база, яка може легко поєднуватися між собою – розповідають у бренді.

Лонгслів – 2400 гривень

Лінк