Що купити на осінь, аби виглядати стильно і водночас не накупити зайвих речей? Запитали у стилістки Вікторії Жир і зібрали основні позиції гардероба, які підійдуть для комфортної осені.

Восени на перший план вийде червоний колір, червоні куртки в стилі Jacquemus і величезні пуховики Khaite, рукавички, як у Prada, светри, навіть колготки.

Замшеві сумки

Моя рекомендація – це замшеві сумки коричневого відтінку. Коричневий відтінок – це новий чорний, запам’ятайте.

Mango

Скільки:
1 999 гривень

Шкіряні жакети

Що стосується верхнього одягу, то всі вже трохи втомилися від базових речей, як-от: бежеві пальта, тренчі або чоловічі косухи. Тому раджу звернути увагу на шкіряні жакети, як у брендів Loewe, Toteme.

Reserved

Скільки:
1 399 гривень

Mango

Скільки:
899 гривень

Стьобані куртки

Стьобані куртки Frankieshop теж будуть актуальними восени. Їхній бюджетний варіант можна знайти в Massimo Dutti, Mango чи в українського бренда Shypelyk.

Shypelyk

Скільки:
3 500 гривень

Arket

Скільки:
3 150 гривень

Кейп, пончо

Також кейп, пончо, накидки в будь-якому стилі, починаючи з англійської естетики та закінчуючи етно, бохо. Вони зустрічалися в осінньо-зимових колекціях Gabriela Hearst, Loewe і Louis Vuitton.

Reserved

Скільки:
599 гривень

Heresis

Скільки:
14 531 гривень

Лофери у стилі Prada

Із взуття будуть актуальні хутряні капці та сандалі, але, на жаль, вони дуже непрактичні в нашому регіоні, тому для нашого клімату раджу купити лофери у стилі Prada.

Zara

Скільки:
1 899 гривень

Prada

Скільки:
27 740 гривень

Світшоти з потертостями та дірками

Один із цікавих трендів – це одяг з умисними дірками, потертостями. Такий побачити можна в Acne Studio, Raf Simons чи Yeezy.

Acne Studios

Скільки:
6 198 гривень

Rta

Скільки:
3 614 гривень