Улітку особливо хочеться доповнювати легкі образи цікавими прикрасами. Цього сезону актуально носити браслети та підвіски – бажано якнайбільше.

Які аксесуари зараз у тренді та як їх поєднувати – запитуємо в Олександри Катаєвої, виконавчої директорки онлайн-магазину прикрас Only Good.

Основний тренд – це відсутність будь-яких правил і циклічність моди. Наразі циклічність моди привела нас у середину 90-х, які транслюють яскравість, об’єм, абстрактні форми в прикрасах і різноманіття кольорів. І ви, напевно, помітили, що жовтого золота значно побільшало. Це також можна пояснити віяннями 90-х.

Браслети та їх мікси

Об’ємні браслети-ланцюги, прикрашені камінням, стануть вашими друзями як за ранковою кавою, так і за вечірнім коктейлем. Модні бренди та трендсеттери радять носити браслети поверх рукавів боді, блуз і навіть светрів. Ідеальна комбінація – однотонний базовий одяг + масивні золоті прикраси.

Збирайте цілий лук браслетів на руки, міксуйте стилі та надягайте поверх рукавів різноколірних лляних сорочок.

Тенісні браслети доповнять колекцію інших аксесуарів або годинника, адже вони – головні браслети-компаньйони.

Минулого літа ми всі носили прикраси з бісеру. Сьогодні тренд на наївну біжутерію лише набирає обертів, особливо браслети з керамічних намистин. Прикраси, як із дитинства міленіалів, упевнено завойовують Instagram і Pinterest. Ми бачили їх на співачках Дуа Ліпі та Майлі Сайрус, моделях Белі Хадід та Айріс Лоу, інфлюенсерках Девон Карлсон і Марії Бернад.

Kenneth Jay Lane

Скільки – 1 907 гривень

SOVA

Скільки – 7 050 гривень

Minimalist Jewelry

Скільки – 649 гривень

Kisumi

Скільки – 1 000 гривень

Ланцюги

Тренд на ланцюги з нами з початку року й не думає йти на спад. Мені подобається міксувати різні плетіння, розміри, довжину й кольори, носити ланцюги на тілі, браслети та кольє. Ланцюги на тіло можна вбирати як поверх шовкової сукні, так і на білу майку.

Laura Lombardi

Скільки – 6 109 гривень

SOVA

Скільки – 4 684 гривень

Анклети

Браслети на ногу, чи анклети (від англійського ankle – щиколотка), відомі нам уже дуже давно, але на подіуми вони повернулися знову лише в колекціях минулого року. Цей аксесуар став однією з улюблених прикрас на кожен день. Надягайте анклети під свої модні сандалі або кеди, міксуйте між собою різні метали, плетіння та кольори.

Anni Lu

Скільки – 4 172 гривні

Zara

Скільки – 199 гривень

Мінімалістичні прикраси

Коли йдеться про навігацію в тенденціях на прикраси, не забувайте про мінімалістичний і лаконічний стиль. Він залишився базою, яка завжди з нами. Класичні сережки-хупси класно підійдуть під худі із джинсами-беггі та підкреслять вашу легку сукню у квітковий принт. А додавши кафи, зможете погратися з камінцями або кольором. Маленькі хупси чи великі – залежить лише від вашого настрою.

Only Good

Скільки – 1 797 гривень

Mango

Скільки – 599 гривень