Хоч температура на вулиці ще не зовсім нагадує весняну, усе частіше зустрічаються люди, що бігають і займаються спортом на вулиці. Зібрали 5 українських брендів, які подбають про ваше екіпірування.

O(FourFour)

O(FourFour) – молодий бренд одягу для водного спорту, заснований у 2020 році. Називають себе екофрендлі: для виробництва використовують перероблений нейлон, «хоч він вищий за ціною й із ним важче працювати».

Для пошиття колекцій використовують неопрен із Тайваню й італійську високотехнологічну тканину ECONYL – це перероблений нейлон зі знайдених в океані рибальських сіток

Легінси

Скільки – 3200 гривень

Norba

У колекції бренда представлені легінси, велосипедки, топи й боді для спортивних тренувань.

«Ми створюємо бренд із жінками та для жінок, наш одяг покликаний підкреслювати жіночу красу в усьому та її різноманітність. Незалежно від фігури, розміру одягу та кольору шкіри. Кожна жінка прекрасна», – коментують у бренді.

Шорти

Скільки – 1806 гривень

Rikky Hype

Rikky Hype – український бренд спортивного одягу та білизни. Окрім одягу для спорту, випускають також базовий одяг для повсякдення: худі, джогери, футболки та шорти.

Комплект

Скільки – 1700 гривень

Topdog

Topdog – одеський бренд одягу для занять спортом. Для створення колекцій використовують яскраві матеріали та принти.

Бренд виготовляє не лише одяг для спорту, а й на кожен день.

Лосини

Скільки – 1299 гривень

Dans air

Dans l’air – у перекладі із французької «в повітрі». Власницю бренда Dans l’air Альону надихнула на створення комфортного одягу для спорту гімнастика.

«Усі речі виробляються з натуральних матеріалів та ідеально підходять для йоги й повітряної гімнастики, а різноманітні дизайнерські рішення підкреслюють силует та індивідуальність», – обіцяють засновники.

Комбінезон

Скільки – 1400 гривень