У Києві з 20 березня до 9 квітня включно запровадили жорсткий карантин. Тому основну частину вільного часу ми проведемо вдома, за винятком походів у магазин і прогулянок на свіжому повітрі. Для цього потрібен зручний домашній базовий одяг, який допоможе пережити локдаун, і стане у пригоді ще надовго.

Зібрали 7 українських брендів, які пропонують базові світшоти, худі, джогери та футболки.

TTSWTRS

Український бренд TTSWTRS заснувала дизайнерка Анна Осмєхіна 7 років тому. Він став відомим завдяки речам із роботами татуювальників зі всього світу. Окрім суконь і тренчів, бренд пропонує худі, світшоти та куртки вільного крою.


Скільки – 6900 гривень

Худі

Metrigue

Український бренд вуличного одягу періодично оновлює лінійку базових речей, яка включає світшоти, худі та футболки-оверсайз.

Metrique заснований у 2016 році художником із Києва Олексієм Оліним — у минулому головним редактором журналу й видавцем мальованих історій «К9».


Скільки – 1900 гривень

Світшот

Byfltv

Бренд базового унісекс-одягу запустила Даша Філатова. Філософія Byfltv – один гардероб на двох. «Це розумно з точки зору споживання, купувати менше речей і закривати необхідність тягати речі одне одного, які не зовсім за розміром», – коментує дизайнерка.

Усі речі з фіксаторами, за допомогою яких регулюється розмір. Поки бренд шиє худі, джогери й футболки. З аксесуарів – сумки з тайвеку. У майбутньому обіцяє розширити лінійку одягу на кожен день, аж до білизни: як чоловічої, так і жіночої.

Jul

Український масмаркет-бренд жіночого одягу на початку весни представив спортивний дроп. До колекції увійшли шорти, худі, світшоти, джогери в молочному, пудровому, пастельно-фісташковому, ліловому, бордовому, чорному, білому та сірому кольорах.

Усі речі вироблені з натуральної бавовни.


Скільки – 899 гривень

Вкорочений худі

GRMN

GRMN – це бренд повсякденного, розслабленого одягу, який створює речі вільного крою та використовує натуральні тканини.

«GRMN – це маніфест про самоідентичність. Ми створюємо одяг, який не заважає бути собою. Не диктуємо, офіс чи вечірка, звільняємо від формальностей», – каже Валерія, засновниця бренда.

Syndicate

Київський бренд чоловічого та жіночого одягу весь час приділяє найбільше уваги у своїх лінійках базовим речам.


Скільки – 1970 гривень

Худі на замку

Support by Poustovit

Support by Poustovit – це локальний бренд, який на своєму одязі передає символіку Києва. У колекціях стандартно представлені худі, футболки, штани та класичні сорочки.