У 2020 році через пандемію люди почали більше часу проводити вдома. Для багатьох домашній комфорт і затишок стали набагато важливішими. Попереду новорічні свята, після яких локдаун і ще один місяць, який ми проведемо вдома.

Редакція The Village Україна зібрала 15 варіантів новорічних подарунків для дому, які створять затишок в оселі й урізноманітнять карантинні будні.

Текстиль

Плед у клітинку
Zara Home

Скільки: 1 345 гривень

Лінк

Комплект спальної білизни Leglo

Скільки: 3 150 гривень

Лінк

Килим Jysk

Скільки: 450 гривень

Лінк

Теплий, затишний плед ніколи не буде зайвий удома. Це практичний і милий подарунок. Плед у шотландську клітинку виглядає стильно та створює затишок у домашньому інтер’єрі.

До будь-якого інтер’єру ідеально пасує біла постіль. Тому це безпрограшний варіант подарунка для дому. Комплект постільної білизни Leglo зроблений із вареної бавовни. Такий подарунок ідеально підходить для тих, кому подобаються м’якість і натуральність або хто не любить прасувати постіль.

Килими знову повертаються в моду. Якщо раніше від них намагалися позбутися всі, то зараз килим є майже в кожному домашньому та навіть офісному інтер’єрі. Килим можна застосовувати як для яскравого акценту в кімнаті, так і з практичною метою, якщо взимку у квартирі холодна підлога.

Домашній одяг

Піжама Sleeper

Скільки: 3 200 гривень

Лінк

Домашні капці Oysho

Скільки: 849 гривень

Лінк

Великою мірою на відчуття комфорту та затишку вдома впливає домашній одяг. Хороший новорічний подарунок буде зручна піжама вільного крою, з приємної та якісної тканини. Також важливо, щоб узимку ноги були в теплі не тільки на вулиці, а й удома. Тому теплі домашні черевики зі штучної овчини стануть корисним і приємним подарунком, особливо в період зимових свят.

Декор

Аромадифузор Zara Home

Скільки: 799 гривень

Лінк

Еко-свічка Sister’s Aroma

Скільки: 690 гривень

Лінк

Дошка мудборд AIRY

Скільки: 790 гривень

Лінк

Приємний запах у квартирі – також важлива складова домашнього затишку. Для цього існує багато варіантів свічок й аромадифузорів. Якщо обирати такий подарунок, важливо враховувати смакові вподобання людини. Щоб подарунок став у пригоді та створив приємне враження, краще поцікавитися, які аромати вона полюбляє.

Якщо людина, якій ви збираєтеся робити подарунок, полюбляє візуалізувати та ставити перед собою цілі, їй у пригоді стане дошка мудборд. На неї можна кріпити картинки, фото, написи й будь-що інше. Це цікавий і практичний подарунок, який добре «впишеться» в домашній інтер’єр.

Кухня

Набір скляних келихів
Zara Home

Скільки: 299 гривень

Лінк

Набір для заварювання кави Hario

Скільки: 1350 гривень

Лінк

Переносний столик

Скільки: 340 гривень

Лінк

Набір скляних келихів точно знадобиться в ці зимові свята. Особливо, враховуючи той факт, що через карантин багато хто відзначатиме свята вдома й келихів може вистачити не на всіх.

Знову ж таки через пандемію більшість працює з дому. Кав’ярні поруч із домом може не бути, але це не привід відмовлятися від улюбленого напою й перерви на каву. Набір для заварювання кави стане ідеальним подарунком усім поціновувачам фільтру й тим, хто багато часу проводить удома.

Тим, хто любить проводити час удома лежачи, стане потрібним переносний столик. Його можна взяти з собою в ліжко, покласти на нього їжу, напої, планшет або навіть ноутбук. Він зручний у використанні, допомагає їсти, дивитися кіно та відпочивати одночасно. А також робить перебування в ліжку з їжою безпечнішим і рятує постіль від плям.

Техніка

Акустична колонка Marshall

Скільки: 7 700 гривень

Лінк

Вініловий програвач Crosley

Скільки: 5 899 гривень

Лінк

Ігрова приставка
SONY PlayStation 5

Скільки: 13 499 гривень

Лінк

Проєктор
Xiaomi

Скільки: 12 999 гривень

Лінк

У цьому році всі ми стали проводити вдома більше часу, ніж зазвичай. А попереду ще місяць локдауну. У пригоді стане техніка, яка врятує від домашньої рутини. Акустичну колонку Marshall оцінять любителі якісного звуку. Слухати вдома музику з неї буде одне задоволення. Тим паче колонка дуже стильно виглядає й гарно прикрашає інтер’єр.

Останнім часом зростає попит на вінілові програвачі. Багато сучасних музикантів почали випускати пластинки, а культура вінілу стала доступною та зрозумілою більшому колу людей. Вініловий програвач буде цікавий і креативний варіант подарунка. Поціновувачі музики радітимуть.

Для тих, хто полюбляє фільми та серіали, ідеальним подарунком стане проєктор. Кінотеатри в локдаун працювати не будуть, а за допомогою проєктора можна створити вдома справжній кінопоказ. Цей подарунок залишатиметься актуальним надовго, оскільки дивитися кіно, тим паче на великому екрані, подобається багатьом людям.

Новий плейстейшн буде крутий подарунок для любителів грати в приставку. Також він знадобиться під час січневого локдауну, оскільки навесні, на карантині, багато хто згадав про приставку. У деяких звичка пограти у вільний час залишилася й досі, тому подумайте, кому з ваших близьких такий подарунок був би цікавий.