Мереживні сукні у стилі 1930-х років, вінтажні деталі та об’ємні рукава: розповідаємо, що купити в новій колекції H&M із перероблених матеріалів.

В екологічній лінійці представлені вінтажні сукні довжини міді й міні та оверсайз-пальта. Уся колекція виконана в чорних і кремових кольорах із перероблених матеріалів: перероблений поліестер, перероблений нейлон і перероблена вовна, що виробляються з пластикових і текстильних відходів.

Двобортне пальто у повний зріст з переробленої вовни

Хороший варіант на середину та кінець осені. Ідеально виглядає у поєднанні з міні-сукнею та масивним взуттям.

Ціна: 2 600 грн

Мереживна міні-сукня чорного кольору з високим комірцем та довгими рукавами

Варіант на теплу осінь. Або у поєднанні із теплим кардиганом, довгим оверсайз-пальто та масивними черевиками для холодної пори року.

Ціна: 649 грн

Максі-сукня чорного кольору у вінтажному стилі

Об’ємні рукава, жаккард нагадують стилістику 1930-х років. Сукня буде стильно виглядати із масивним чорним взуттям для денних образів, та з підборами для вечірніх подій, наприклад походів в театр, чи в ресторан на вечерю.

Ціна: 1625 грн

Міні-сукня кремового кольору з жакарду

Вінтажної стилістики та ніжного вигляду сукні надають рюші. Такий варіант можна поєднувати як із грубим темним взуттям, так і з більш нейтральним варіантом в тон сукні. Гарно виглядатиме із кремовим оверсайз-пальто у повний зріст. В теплі дні поєднуйте з тренчем, джинсовою курткою або бомбером.

Ціна: 649 грн

Максі-сукня чорного кольору з довгими об’ємними рукавами та вінтажними мереживними вставками

Аби розбавити строгий крій сукні – поєднуйте з кедами, кросівками, або масивними черевиками, наприклад Dr. Martens. Можна носити окремо, як основну частину образу, а можна і в поєднанні з пальто або тренчем у повний зріст.

Ціна: 649 грн