Кольорові прикраси з бісеру в стилістиці 90-х набирають обертів. Ланцюжки для окулярів, браслети, чокери й каблучки круто впишуться у ваш літній гардероб і доповнять будь-який образ, особливо базовий. The Village Україна зібрав 8 українських брендів, які роблять трендові цяцьки з кольорового бісеру.

Mari B

Mari B – це дизайнерський бренд ручної роботи, який використовує натуральне каміння та Miyuki бісер.

Сережки

Ціна  1 450 гривень

Намисто

Ціна – 2 700 гривень

Archive place

Archive place – це магазин нішевої парфумерії, вінтажного посуду й аксесуарів. Цього літа бренд презентував прикраси з кольорового бісеру у вигляді браслетів і намиста, а також ланцюжки для окулярів у спільній колаборації з білоруським брендом Hiaynderfyt.

Ланцюжок на окуляри

Ціна  1 100 гривень

Lac De Van

Український бренд Lac De Van, окрім одягу, виробляє прикраси з кольорового каміння у вигляді сережок, намиста та браслетів.

Сережки

Ціна  550 гривень

Anemone

Частину прикрас бренд робить самостійно власноруч, а інша частина – заводське виробництво. Для різнокольорових чокерів пропонують кастомізацію: під час замовлення можна обирати довжину, кольори й розмір перлин.

Чокер

Ціна  350–500 гривень

Beauty and the beads

Beauty and the beads – це бренд, що заснований мамою й дочкою. Окрім підвісок і браслетів, бренд пропонує чохли з вишивкою для телефонів. А також виготовляють прикраси за брифом клієнтів.

Намисто з підвісом

Ціна  600 гривень

Намисто з підвісом

Ціна – 400 гривень

Daisy Inspirationn

Бренд існує віднедавна й виріс із хобі. Його заснували сестри, які раніше любили створювати щось власними руками. Для них це спосіб відволіктися від роботи, пов’язаної з програмуванням. «Daisy inspirationn – це те, що знайомить нас із ще більшою кількістю людей, те, що дарує клієнтам і нам, як виробникам, щоденну дозу щастя від комунікації, від процесу, від можливості креативити. Своєю творчістю хочемо допомагати дівчатам додавати кольорові акценти до образів за допомогою прикрас з бісеру» – розповідають дівчата.

Чокер

Ціна  150–200 гривень

Kisa Jewelry

Прикраси від Kisa, за словами засновників бренду, поєднують у собі традиційне із сучасним, урівноважуючи дух вінтажних ідей. Усі вироби – це предмети ручної роботи.

Ціна  350 гривень

каблучка

Ціна – 120 гривень

Oye Oyh

Прикраси від Oye Oyh роблять зі скляного чеського бісеру, який нанизують на шовкову або силіконову нитку. А також із гіпоалергенної фурнітури з покриттям срібла або золота.

Здебільшого вироби плетуть на замовлення за ескізами готових моделей або ж розробляють нові за бажанням замовників.

Ціна  450 гривень

каблучка

Ціна – 30–50 гривень