Можливо, море за кордоном нам і не світить, але є багато заміських комплексів із басейнами, річок і морських курортів в Україні. На випадок, якщо таки вийде запланувати відпочинок біля води, The Village Україна підготував 5 актуальних купальників від українських брендів.

Forsea

Forsea – це українська марка пляжного одягу й аксесуарів. Щорічно лінійка доповнюється лаконічними речами, які не втрачають актуальності в новому сезоні. Продукція бренду виготовлена з італійських тканин високої якості, здебільшого ручної роботи.

Ціна: 1 500 гривень

Лінк

U-R-SO

Команда бренду U-R-SO створює купальники в лаконічному стилі. Їх виготовляють з італійських і французьких матеріалів, а також з екологічного матеріалу Econyl, переробленого з текстильних залишків, пластику та забутих рибальських сіток, зібраних в океанах.

Ціна: 2 680 гривень

Лінк

Kotovich

Одеський бренд Kotovich заснували дві сестри. Окрім купальників, пропонують також прикраси, одяг для дому й піжами.

Ціна: 1 200 гривень

Лінк

Love Pam

Одеський бренд шиє роздільні, суцільні та двосторонні купальники з лямками, які можна регулювати. За словами дизайнерів, вони поєднують мінімалістичні жіночі лінії з високоякісною італійською тканиною.

Ціна: 1 290 гривень

Лінк

Dari Co

Марку Dari Co заснувала дизайнерка Дарина Авраменко в 2013 році. Бренд виготовляє купальні костюми вуличного стилю. В асортименті – як суцільні моделі з відкритою спиною, так і роздільні бікіні.

Ціна: 599 гривень

Лінк

Обкладинка: U-R-SO