Капсульний гардероб – це набір універсальних речей, які добре поєднуються за стилем. Склавши базовий гардероб, можна розв’язати вічну проблему «нічого вдягти». У відповідь на часті питання чоловічої аудиторії, чому The Village Україна публікує лише добірки для жінок, розповідаємо, як зібрати чоловічий капсульний гардероб.

Раніше ми писали, що таке капсульний гардероб і як його зібрати.

Шкіряні кеди


Класичні кеди – це база будь-якого гардеробу. Така пара ідеально пасуватиме до буденного образу з джинсами або ж більш офіційного з класичними костюмами.

Helen Marlen

4 235 гривень

Maison Margiela

8 050 гривень

Кросівки


Уже кілька років поспіль кросівки – не лише взуття для спорту та прогулянок, але доречні й у парі з класичним костюмом. Тому одна пара кросівок точно не буде зайвою.

Veja

4 250 гривень

Reebok

3 099 гривень

Рюкзак


Складно знайти зручнішу сумку за рюкзак. Особливо, якщо ви щодня берете з собою ноутбук та інші робочі інструменти. Чорний підійде до будь-якого образу та залишиться актуальним в усі сезони.

Zara

2 299 гривень

Burberry

19 508 гривень

Сорочка чи навіть кілька


Біла сорочка – це не лише вбрання на весілля чи випускний. Такий варіант доречно виглядає як із джинсами на вечірці, так і на діловій зустрічі. Окрім білої, варто запастися джинсовою або у клітинку, які можна носити самостійно чи комбінувати з футболками.

Zara

899 гривень

Giorgio Armani

8 300 гривень

Світшот або худі


Світшот або худі – універсальна річ усіх сезонів. Влітку стане в пригоді для прохолодних вечорів, восени можна носити без куртки, а взимку одягайте на сорочку для багатошарового стильного лука.

Mango

999 гривень

Makia Mono

1 149 гривень

Базові футболки


Базових футболок забагато не буває. Якщо знайшли для себе ідеальну базову футболку, то беріть одразу кілька, не пошкодуєте.

Syndicate

550 гривень

Pull & Bear

249 гривень

Джинси


Якщо плануєте запастися однією парою і носити всі сезони, то радимо звернути увагу на джинси нейтрального синього або темно-синього кольорів. Чорні виглядатимуть занадто зимовим варіантом, а світло-блакитні занадто літніми.

Zara

1 199 гривень

Mango

1 299 гривень

Брюки


Брюки чорного кольору стануть у пригоді, якщо втомилися від джинсів. Можна обрати більш класичну модель або на резинці. Звертайте увагу не лише на укорочені моделі, але й на штани вільного крою, який зараз дуже актуальний.

Kenzo

6 347 гривень

Alyx

6 708 гривень