The Village Україна продовжує збирати добірки українських брендів. Це друга частина матеріалу про українські марки ювелірних виробів.

Lychko Jewelry

Срібні прикраси від Lychko Jewelry народжуються під час експериментів з різноманітними формами. Дизайнери шукають натхнення у природі та архітектурі. Вироби створюють зі срібла, але на прохання замовника можуть виконати й у золоті.

Скільки: від 500 гривень

Лінк

Alona Makukh Jewelry

Бренд заснувала Альона Макух. Майстриня вручну створює прикраси зі срібла, доповнюючи їх різноманітними мінералами: халькопіритом, аметистом, малахітом, кварцом та іншими каменями.

Скільки: від 2 500 гривень

Лінк

By Helena jewelry

Львівська майстриня, яка виробляє прикраси з латуні та срібла, подекуди додаючи напівдорогоцінні матеріали. Вироби натхнені природними мотивами, зокрема багато прикрас створено на небесну тематику: це місяці, зорі та планети.

Скільки: від 430 гривень

Лінк

Ears & Fingers jewelry

Київський бренд ювелірних прикрас ручної роботи від Олександри Скакліневої. Дизайнерка надихається гармонією природних, не завжди ідеальних форм – саме це стало основною концепцією в дизайні прикрас. Масивні сережки та каблучки створені зі срібла та перлин.

Скільки: від 45 доларів (1 100 гривень)

Лінк

Guzema Jewelry

Бренд існує з 2016 року, його заснувала продюсерка та журналістка Валерія Гузема. Виготовлення прикрас Валерія сприймала як хобі, та воно переросло згодом у повноцінний бренд з великою командою та власним виробництвом. Дизайнерка займається створенням ескізів прикрас, а ювеліри вже втілюють це у життя. Прикраси виготовляють зі срібла, білого та жовтого золота. Також є вироби зі штучної замші.

Скільки: від 350 гривень

Лінк

О2Jewellery

Бренд заснувала Діана Суринович. Срібні та золоті прикраси створені за мотивами давньогрецької архітектури та скульптури. Наприклад, профілі грецької скульптури можна побачити на каблучках, а елементи давніх храмів – на браслетах і підвісках. Крім того, бренд виготовляє мінімалістичні прикраси.

Скільки: від 2 000 гривень

Лінк

ellipsee

У створенні прикрас бренд надихається роботами Пабло Пікассо, Анрі Маттіса та Поля Гогена. В основі – концепція «скульптури, яку ми носимо у вухах». Усі сережки схожі на малюнки, створені в стилістиці one line (намальовані однією непереривною лінією).

Скільки: від 220 доларів (5 393 гривні)

Лінк

BRUÁ

BRUÁ створює масивні кліпси, мініатюрні сережки та каблучки, що за формою схожі на лаву зі срібла та морське каміння. Є і прикраси з перлинами та позолотою.

Скільки: від 1 600 гривень

Лінк

Logvinenko Jewelry

Бренд створює геометричні асиметричні прикраси. В колекції є сережки, каблучки, каблучки-кастети, кольє-краватки та брошки. Наразі бренд має чотири лінійки з різними концепціями. Колекція «Точка», наприклад, натхнена творчістю Василя Кандинського.

Скільки: від 650 гривень

Лінк

Gentle

Прикраса ручної роботи в стилі геометричного мінімалізму. Бренд виробляє кафи, кастети й асиметричні кольє.

Скільки: від 450 гривень

Лінк

CDD Jewelry

Бренд мінімалістичних прикрас, який взяв за основу параметричний дизайн (той, який застосовує математичні алгоритми в моделюванні), який широко використовують в архітектурі. Прикраси схожі на комірки стільників різної конфігурації. У колекціях кулони та широкі каблучки.

Скільки: від 4 250 гривень

Лінк

Starinsky jewelery

Київський бренд подружжя Старинських. У роботі використовують срібло, золото та латунь, комбінуючи їх. Прикраси виготовляють вручну.

Скільки: від 100 гривень

Лінк

kontora sisters

Бренд заснували дві сестри Катерина та Анастасія, які живуть в різних містах – Львові та Сімферополі. Анастасія малює дизайн виробів, а Катерина втілює його в латуні та мельхіорі. У колекції сережки, каблучки, кулони та брошки.

Скільки: від 250 гривень

Лінк

Kraplya Jewellery

Бренд виготовляє срібні прикраси з природними текстурами. Є як мінімалістичні вироби, так і оздоблені емаллю та напівдорогоцінним камінням.

Скільки: від 400 гривень

Лінк

Anomaly

В основі прикрас природні елементи: від пелюсток до коралів і фактур дерева чи перлин. Майстриня Анна Малишевська виготовляє прикраси зі срібла вручну.

Скільки: від 720 гривень

Лінк