The Village Україна збирає 20 речей для тих, хто не встиг вчасно підготувати подарунки для друзів і близьких. У добірці представлено речі вартістю до 2 500 гривень.

Для тих, хто любить Київ

Худі «Правий Лівий берег»

Бренд Support by Poustovit випустив новорічний дроп бордових худі з теплого футеру. Унісекс подарунок підійде як для дівчат, так і для хлопців.

Скільки: 1 800 гривень

Чашка з альтернативним логотипом Києва

Київські дизайнери розробили альтернативний логотип Києва – каштановий лист, а бренд Orner підтримав ідею мерчу і випустив чорну чашку «Київ» з лого міста. Підійде і як посуд для домашньої кухні, і як власна чашка на роботі.

Скільки: 199 гривень

Шарф Kyiv Dweller

Теплий подарунок для зимових днів – шарф Kyiv Dweller, який складається на 50% з акрилу та на 50% з бавовни. «Прямо як плед, тільки для шиї», – кажуть у бренді. Шарф має шість шарів, а довжини вистачить, щоб обмотати навколо шиї. Не електризується і захистить від морозів.

Скільки: 600 гривень

Сумка #KyivNotKiev

Inspired bags продовжують випускати екоторби з написом #KyivNotKiev, підтримуючи правильну транслітерацію назви міста англійською мовою. Окрім світлих сумок, виготовили графітову торбу з цупкої саржі.

Скільки: 350 гривень

Для тих, хто еко

Багаторазова чашка Keepcup

Йдучи за кавою перед роботою, більше не потрібно брати одноразові стаканчики у кав’ярнях. Екологічною альтернативою стане багаторазова чашка від австралійського бренду keepcup. Можна обрати скляний корпус або з акрилу, різний літраж і кольори.

Скільки: від 299 гривень

Екологічний боксабір для ланчів

Бокс із нержавійної харчової сталі для того, аби брати їжу з собою на роботу та не використовувати для цього одноразову тару та поліетиленові пакети.

Скільки: 1 200 гривень

Гумки для волосся Ksenia Schneider

Ksenia Schneider випустила гумки для волосся, виготовлені за методом апсайклінгу. Кожна зроблена з різних клаптиків тканини.

Скільки: 504 гривні

Скляна пляшка Sol

Екологічна пляшка для води, яку можна використовувати багаторазово. У пластикових пляшках 93% води містить мікропластик, і їх не можна використовувати повторно, тож це альтернатива, яка не шкодить здоров’ю і довкіллю.

Скільки: 1 100 гривень

Hero Kit

Подарунковий еконабір, у який входить натуральний твердий шампунь, мило для тіла, станок для гоління Bambaw з п’ятьма запасними лезами, мочалка для тіла та бамбукові вушні палички.

Скільки: 1 185 гривень

Для тих, хто хоче унісекс-подарунок

Сорочка Syndicate

Унісекс сорочка від українського бренду Syndicate стане вдалим подарунком для тих, хто любить стритстайл-одяг. Для дівчат рекомендують розміри XS або S, також є розміри M та L.

Скільки: 2 250 гривень

Зволожувальний флюїд Kiehl’s

Флюїд від американського бренду Kiehl’s можна використовувати для всіх типів шкіри, а ще він додатково захищає від ультрафіолетових променів. Засіб допомагає шкірі залишатися зволоженою протягом дня, підійде для догляду за шкірою для чоловіків і жінок.

Скільки: 999 гривень

Сумка-трансформер The Village Україна х keep

Міська сумка від команди The Village Україна та бренду keep, з якою можна і на роботу піти, і за покупками в супермаркет. У поясну сумку вміщується ноутбук, а всередині є зелений шопер, який можна використовувати замість пакетів у магазинах.

Скільки: 2 400 гривень

Футболка Support by Poustovit

Біла базова унісекс футболка з імітацією скотча. У комплекті також набір термоналіпок з літерами, які можна нанести на футболки і створити власний дизайн.

Скільки: 550 гривень

Для тих, хто багато працює

Планер Zakrtka

Бренд Zakrtka випустив новий недатований щоденник у крапку UPdate. У ньому 192 нумеровані сторінки з кремового паперу, є початкова сторінка для підпису та два розвороти для глобальних планів. В кінці є паперова кишенька з двома наборами стікерів.

Скільки: 375 гривень

Рюкзак GUD

Унісекс рюкзак від українського бренду GUD з водонепроникного нейлону та дном з тканини зі стійким полімерним покриттям. Усередині є відсік для ноутбука до 13’’ діагоналі та кишеня, куди можна поставити дрібні речі: павербанк, телефон чи зарядку.

Скільки: 2 490 гривень

Чохол для ноутбука Faces

Чохол для ноутбука з матеріалу Tyvek, що схожий на цупкий папір, проте створений з поліетилену високої якості та підлягає повторній переробці. Підійде для ноутбуків від 12 до 15 дюймів. Яскравий принт для чохла створила українська дизайнерка Яся Хоменко, засновниця бренду RCR Khomenko.

Скільки: 990 гривень

Для тих, кому бракує новорічного настрою

Набір шкарпеток Dodo Socks

Mykolaiko Box – набір новорічних високих шкарпеток від українського бренду Dodo Socks. У наборі зібрали п’ять пар різнокольорових шкарпеток зі святковими принтами.

Скільки: 400 гривень

Аромасвічка Balcony Garment

Створити затишок і новорічну атмосферу вдома допоможуть ароматизовані свічки. Можна обрати соєву свічку з ароматом Ginger cake від Balcony Garment з дерев’яним фітелем, який потріскує під час горіння свічки.

Скільки: 400 гривень

Кульки Haluzka glass

Для подарунка можна обрати мінімалістичні скляні кульки ручної роботи від львівського бренду Haluzka Glass. Кульками не обов’язково прикрашати ялинку, їх можна використати як декор у кімнаті. До набору входять чотири великі кульки або шість маленьких.

Скільки: 350 гривень

Гірлянда Jysk

Новорічна гірлянда від данського бренду Jysk допоможе створити святковий настрій вдома. Її можна повісити на карниз вікна, покласти на підвіконня чи комод або прикрасити нею стіну.

Скільки: 300 гривень