14-15 грудня відбудеться восьмий курований вінтажний маркет Kyivness. Локацією цього разу обрали «Український дім». На маркеті можна буде знайти вінтажний посуд і платівки, прикраси та одяг, книги, декор і локальні бренди. На п’ятому поверсі облаштують лаунж-зону з краєвидом на місто.

Читайте також інтерв'ю із співзасновницею Kyivness Альоною Айгенманн про те, як обирають учасників, чому не залишаються на одній постійній локації та як планують змінюватися. 

 Різдвяний Kyivness в «Українському домі»

Де: «Український дім», вулиця Хрещатик, 2, 5-й поверх

Коли: 14-15 грудня

Скільки: квиток на два дні – 200 гривень

одноденний квиток з 11:00 – 150 гривень

одноденний квиток з 13:00 – 100 гривень

Для дітей до 12 років і пенсіонерів – безкоштовно

Квитки можна придбати на вході

Подія

Маркет

Цього разу маркет розташується у двох великих залах. У першій буде представлено переважно одяг та аксесуари. Також тут можна буде знайти речі з маркетів і шоурумів Парижа, Копенгагена, вінтаж від Dior та Prada. Ще на маркеті будуть речі від fashion-директорки Vogue Ukraine Юлії Пеліпас та стилістки Соні Солтес.

Серед українських брендів, які продаватимуть свої речі: Bevza, Gunia project, KM by Lange, Mod44 та окуляри з кави Ochis. Крім того, буде класичний Burberry, YSL і мінімалістичний Yohji Yamamoto, колекція прикрас.

Анна Бобирєва для The Village Україна

У другій залі продаватимуть декор, меблі, картини, килими, платівки та свічки. Тут представлять і селективні предмети інтер’єру: старовинну різьблену попільничку, японське віяло, азербайджанські вінтажні килими, картини українських художників і вінтажні меблі від Sofa store.

Кінокорнер

У колаборації з Arthouse traffic уперше відкриють кінокорнер. У ньому відбудуться творчі зустрічі у форматі small talk з людьми зі сфери кіно: з Антоніо Лукічем, Наріманом Алієвим, Ахтемом Сеітаблаєвим. Можна буде поспілкуватись, поставити питання, отримати фідбек чи порадитись. Розклад зустрічей анонсують в Instagram Kyivness.

Ще у кінокорнері продаватимуть квитки на фільми «Додому» та «Мої думки тихі», а також мерч, блокноти із символікою Каннського та Одеського кінофестивалів.

Анна Бобирєва для The Village Україна

Бістро

Бістро розташується з краєвидом на великий купол. Серед учасників «Асамблея» та The Naked Bar. «Асамблея» пригощатиме десертом – желе з шампанського. 

Ціни:

Закуски (тартар, паштет, салат) – від 65 до 120 гривень

Основні страви – від 80 до 150 гривень

Десерти – від 50 до 100 гривень

Вино – від 50 до 200 гривень

Панорамний лаунж

Крім самого маркету, на п’ятому поверсі монументальної будівлі буде лаунж-зона з панорамними вікнами із краєвидом на старе місто, Арку Дружби народів та схили Дніпра. Також тут можна буде послухати музику від фотографа та журналіста Сергія Моргунова, режисера Марка Вілкінса та головного редактора The Village Україна Андрія Баштового. 

Фото: Kyivness