The Village Україна зібрали сім українських брендів, які зігріють восени та взимку.

Wool Happen

Wool Happen – сімейна справа, над якою працює Анастасія Титаренко з батьками. Раніше команда забезпечувала виготовлення трикотажу для інших брендів, але тепер вирішила сфокусуватися на власній справі. Марка робить в’язані костюми, светри та кардигани.

Скільки: від 2 000 гривень до 4 000 гривень

Де: через Instagram бренду

Cashmerebox

Cashmerebox – український бренд чоловічого та жіночого одягу з кашеміру. Серед продукції бренду є аксесуари – шапки, шарфи та шкарпетки, а також речі для домашнього затишку, зокрема ковдри.

Скільки: 6 800 гривень за светр, 13 500 гривень за сукню

Де: на сайті бренду

Goldenbrown

Бренд жіночого одягу Goldenbrown виробляє речі для повсякденних образів. В асортименті є в’язані костюми, сукні, пальта.

Скільки: 4 910 гривень за костюм (при купівлі костюма шапка в подарунок)

Де: на сайті бренду або в шоурумі на вулиці Гончара, 6

K.a.t.r.y.a

K.a.t.r.y.a – молодий український бренд в’язаного трикотажу. Зараз можна придбати шапки, водолазки та светри, а влітку – в’язані топи.

Скільки: 850 гривень за шапку, від 1 700 гривень за светр

Де: через Instagram бренду або в шоурумі на вулиці Шота Руставелі, 24

Kosa Knitwear

Бренд в’язаних речей виробляє светри, водолазки та костюми. У роботі використовують мохер, альпаку, шерсть мериноса та шовк. Візитівкою бренду є светр-павутинка, який у Kosa Knitwear почали робити на старті й продовжують випускати досі.

Скільки: від 1 900 гривень за светр і від 3 400 гривень за костюм

Де: через Instagram бренду

T. Mosca

Основу колекцій бренду становлять саме трикотажні речі: светри, кардигани, пальта і піжами. Для їх створення використовують лише натуральні матеріали: шовк, мериносову шерсть і бавовну.

Скільки: 7 500 гривень за сукню

Де: через Instagram бренду

Slowme

Бренд одягу Slowme створює в’язаний мінімалістичний одяг для різних сезонів. Марка випускає речі здебільшого з натуральних матеріалів: шерсті, шовку, бавовни, віскози, льону. В осінній капсулі представлено светри, гольфи та топи з італійського мохеру із шовком, мериносової шерсті та альпаки.

Скільки: від 1700 гривень до 3 900 гривень за светр

Де: через Instagram бренду