17-18 серпня у 19 павільйоні ВДНГ Кураж Базар організовує тематичну барахолоку «Реп Шмеп Йо Кураж Базар». Організатори будуть знайомити відвідувачів зі стрит-культурою та вдягатимуть їх в олдскульні речі. Кажуть, це буде справжній Бруклін – тільки на території ВДНГ.

The Village Україна розповідає, що купувати, під що танцювати, що їсти і як розважатися на Реп Шмеп Йо Кураж Базарі.

КОЛИ: 17-18 серпня

Субота з 11:00 до 01:00

Неділя з 11:00 до 23:00

ДЕ: 19 павільйон ВДНГ, Проспект Глушкова, 1.

СКІЛЬКИ: 150 гривень.

Для пенсіонерів, дітей до 12 років, людей з інвалідністю, учасників АТО, іменинників, вагітних жінок – безкоштовно.

Facebook

Що купувати

Місце 70-71

Американський бренд вуличного одягу SSUR. Засновник бренду Руслан Караблін, художник та дизайнер, переїхав з Одеси до Нью-Йорка в ранньому дитинстві. Глузування над люксовими брендами, техніка обігравання назв та шрифтів з репертуару дорогих марок – те, що вирізняє SSUR.
На Кураж обіцяють привезти вінтажні речі з Нью-Йорка та нову колекцію (худі й світшоти, кепки та панами, спортивні штани і шорти).

Місце 162

Оверсайз-речі від Юлі. Вона вперше буде на Кураж Базарі, тож вирішила використати цю можливість на повну. На стенді ви знайдете жіночий одяг в ретро-стилі, прикраси та книги з мистецтва.

Місце 69

Український бренд стрит-моди Metrique. Зручні базові та оверсайз-футболки, теплі та стильні худі, а також сейлові речі, які вже ніде не знайти.
Обіцяють привезти із собою нову колекцію Dope Rabbit, яка побачила світ на початку серпня. Серед речей – худі різноманітних кольорів та принтовані лаконічними малюнками футболки. А також унісекс-джинси.

Місце 155-157

Стрит-одяг від Onno brand та BASEMNT. Прямо з art space у центрі Києва на ВДНГ приїдуть хайпбісти зі своїми речами. Обіцяють влаштувати продаж найкрутішої вуличної моди, аби ніхто не пішов додому без елементу атмосфери Реп Шмеп Йо.

Місце 148

Вінтажні сумки з маркетів всього світу у Sacoche. У їхній колекції знайдуться моделі з Великої Британії, Франції та Італії. Серед скарбів обіцяють сумку 50-х лондонського бренду та італійські сумки 80-х років.

Як розважатися

Цього разу темою фестивалю організатори обрали вуличну культуру, тож і розваги пропонують відповідні. Виступи ді-джеїв та флоу-майстрів, графіті, дух Брукліна, рампи й прокачані тачки — це тільки частина з того, що ви знайдете на Реп Шмеп Йо Кураж Базарі.

Організатори оголосили декілька важливих подій. Майстер-клас 17 серпня о 15:00 проведе головна майстриня з тверку Марія Скорченко аka M.a.m.a.s.i.t.a. (участь можлива за попередньою реєстрацією).

Також на Куражі вперше в Україні пройде відбір на всесвітній Red Bull Dance Your Style, переможець якого отримає приз в 1000 євро та переліт до Парижа на світовий фінал. Суддями відбору стануть глядачі та присутні у момент батлу, які голосуватимуть шляхом підняття карток певного кольору.

Рампа буде відкрита для всіх, хто хоче адреналіну та видовищ. Цими вихідними там відбудеться майстер-клас з катання на скейті. Також біля рампи традиційно функціонуватиме баскетбольний майданчик, і цього разу ще й графіті-зона для ваших фото.

На барахолці буде 350 продавців. Головні гості – точки з речами вуличної моди. Українські виробники обіцяють знижки на літні колекції. Бренди представлять нові колекції одягу, аксесуарів та взуття. На барахолці також можна знайти декор для дому, посуд, комікси і платівки.

На фуд-корті вас чекатимуть 40 гастрономічних точок найкращих столичних ресторанів, де можна спробувати нові смаки. Серед ресторанів з улюбленими стравами реперів: Mimosa Brooklyn Pizza, Вьетнамский Привет, Dogs and Tails, Orang+Utan, Просто пончик, Guacamole Bar, Fish and Chips.

Під що танцювати

Цього разу головну сцену запалять зірки сучасної культури репу та хіп-хопу. Особисто ми найбільше чекаємо на виступ Alyona Alyona, а ви обирайте своїх улюбленців.

Субота, 17 серпня

12:00 Vetal Art

13:30 Bludov

16:00 Red Bull Dance Your Style

19:00 Kyivstoner (головна сцена)

20:00 Alyona Alyona (головна сцена)

21:00 DJ Walid

22:00 Jay Fokin & Giga 1

23:30 DJ Madison

Неділя, 18 серпня

12:00 Bumer

13:30 Kemper

15:00 Senorita

17:00 MC Fame x LTK

19:00 Timkov

20:30 НКНКТ (головна сцена)

21:00 Fo Sho (головна сцена)

21:40 Basside Flava

Для гостей з дітьми

Для тих, хто прийде з малечею, на Кураж Базарі два дні працюватиме дитяча зона для відпочинку (час роботи – 11:00-21:00). Для наймолодших гостей фестивалю та їхніх матусь відкрита сповивальна кімната. Також на території працюють няні, з якими можна залишити дитину.

Для дітей з особливими потребами відкрита інклюзивна зона для розваг. Серед них – бізіборди, м’який конструктор, аквагрим та слайм-терапія.

Що ще можна встигнути з дитиною?

11:00-19:00 Катання на роликах з Penguin Team.

11:00-21:00 Настільні ігри.

11:00-21:00 Гонки Hot Weels у зоні вільної гри від KASHA PLAY.

Фото: Кураж базар