8-9 червня у місті влаштують шостий курований вінтажний маркет Kyivness. Локацією цього разу обрали Малий театр на Золотих воротах.

У залах театру можна буде знайти вінтажний посуд і платівки, прикраси та одяг, книги, декор, нішеві парфуми та локальні бренди. На терасі зі скульптурою лева вдень діятиме маркет і зона для відпочинку, а ввечері – бістро з музикою під ліхтарями.

Літній Kyivness у Малому театрі

Де: Малий театр, вулиця Гончара, 33

Коли: 8 та 9 червня, 11:00-21:00

Подія

Скільки: квиток на два дні відвідування – 200 гривень

одноденний квиток з 11:00 – 150 гривень

одноденний квиток з 13:00 – 100 гривень

Для дітей до 12 років та пенсіонерів – безкоштовно

Зала «Експозиція»

У першій кімнаті продаватимуть сучасні карпатські килими Basny Rugs, вінтажні прикраси та одяг. Крім того, діятиме арома-корнер зі свічками та ароматами для оселі.

Зала «Променад»

Тут розташуються учасники з вінтажними речами, наприклад, свій одяг продаватиме редакторка Vogue Ua Юлія Пеліпас. Також у цій залі нові українські бренди презентують прикраси зі Львова та Києва.

Панорамна зала

У залі з панорамним круглим вікном на всю стіну буде вінтаж із Греції, Нью-Йорка та Лазурного берега речі від Comme des Garcons, Chanel, Dior, Prada, Jil Sander, Balenciaga.

Серед українських дизайнерів у цій залі представлені речі Anna October. Можна знайти легкі сукні, блузи, шорти, жакети та туфлі. Для чоловіків – легкі сорочки та футболки.

Біла зала

У затишній кімнаті з краєвидом на терасу презентують: реконструйований денім (джинси, шорти, панами) від проекту Tokonikomu, купальники від Forsea, U-R-SO та вінтажні проекти з колекціями з Мілана та Парижа.

Зала «Кабінет Чорновола»

Спеціально для гостей маркету Kyivness відкриває кімнату, яка є кабінетом-музеєм В’ячеслава Чорновола, де можна ознайомитись з експозицією та дізнатися подробиці із життя видатного діяча. А також придбати книги від магазину «Палатка», який готує презентацію про життя Чорновола.

Тераса з левом

На великій терасі з краєвидом на місто можна відпочити і скуштувати їжу від Foodies, напої від The naked bar, коктейлі від S34 та насолодитись лайнапом музичного проекту Soundee.

На терасі будуть вінтажні речі від проекту Hodkotom, який співпрацює із британським Asos marketplace та має у колекції чоловічі сорочки Armani, YSL, Vivienne Westwood та жіночий одяг. Поруч розташуються вінтажний та новий посуд, вініл, годинники та окуляри від Zavodshop.

Серед українських брендів, які братимуть участь у маркеті – Gunia project, «Марі каже «Так!», о2 jewelry та магазин Fotovramke із колекцією вінтажних фотокамер. Також на Kyivness можна буде придбати путівник Києвом The new local.

Через велику кількість учасників на другий день маркету колекції оновлять і представлять нових учасників. Наприклад, співачка Луна особисто презентуватиме лінійку одягу з 11:00 до 19:00.

Фото: Kyivness; обкладинка – Анна Бобирєва для The Village Україна.