The Village Україна публікує добірку українських брендів, які виготовляють білизну.

 Підпишись на Telegram-канал Kyiv Looks про українські бренди

Zhilyova Lingerie

Бренд української дизайнерки Валерії Жильової. Спеціалізується на виготовленні бра та трусів. Зокрема, має широку лінійку моделей бра – одних лише різновидів спинки бренд налічує близько 30. Дизайнерка віддає перевагу м’яким чашкам, тому в роботі рідко використовує поролон. Окрім того, бренд має невеликий вибір моделей спідніх сорочок, футболок, підв’язок для панчіх і боді. Білизну виготовляють з гіпоалергенних матеріалів. Вироби Zhilyova Lingerie з’являються на обкладинках журналів L’Officiel, XXL, Elle, Cosmopolitan, Playboy.

Ціни: від 900 гривень за труси і 1 300 гривень за бра

Лінк

U-R-SO

Монобренд, заснований трьома подругами Ланою Барабановою, Аліною Кожухар та Катериною Котвіцькою. В його основі ідеї мінімалізму: стримані кольори, мінімум декору та зайвих стібків. Вироби підходять для активного відпочинку та занять спортом. Бра не містять пуш-апу. Також виготовляють боді.

Ціни: від 430 гривень за труси і 890 гривень за бра

Лінк

Lace up

Бренд білизни ручної роботи, створений парою Яною Роговою та Сергієм Псаревим. Яна займається розробкою моделей, а Сергій – бізнес-планом. Lace up у перекладі означає «зашнурувати», але в інтерпретації засновників це «примережися». Бренд пропонує колекції щоденної жіночої білизни. Зокрема,  створена лінійка виробів для сну, в якій, окрім самого комплекту, є пов’язка на очі. Також пропонують моделі, розроблені спеціально для весілля.

Ціни: від 600 гривень за комплект

Лінк

Pantiesbox

Монобренд, що виготовляє лише труси. Особливістю є «підписка»: можливість за фіксовану ціну 327 гривень щомісяця отримувати бокс із трьома одиницями, дизайн яких не повторюється. Моделі бувають від щоденних зі смішними малюнками тварин до мереживних. Їх можна придбати й окремо. Білизна на 95% складається з бавовни.

Ціни: від 135 гривень за труси

Лінк

Dari Co

Бренд спеціалізується на виробництві купальників та боді. За словами засновниці Дарії Авраменко, у моделюванні вона використовує форми і тканини, які максимально підкреслюють природність жіночого тіла та забезпечують відчуття свободи руху. Боді представлені з різними формами рукавів та вирізами, в п’яти кольорах: є чорні, бежеві, бордо, хакі та білі.

Ціни: від 499 гривень за боді (без знижки)

Лінк

Leaf Lingerie

Бренд Leaf виготовляє білизну та домашій одяг. У концепції розробки моделей – комфорт і легкість, тому бра Leaf – м’які. У наявності моделі з мережива та сітки, а також бавовняні.

Ціни: від 300 гривень за труси та від 700 гривень за бра

Лінк

O’She Lingerie

Бренд спеціалізується на виготовленні бра з чашечками для жінок з великим розміром грудей. Окрім того, пропонує комплекти «для особливих випадків».

Ціни: від 400 гривень за труси та від 900 гривень за бра

Лінк

O’Papa

Заснований у 2013 році бренд O’Papa, одним із перших замінив пуш-ап м'якими чашками. Продовжуючи експериментувати, наразі дизайнери зосередилися на розробці комплектів, які будуть максимально комфортні на кожен день та підходитимуть для усіх типів фігури. Бренд використовує натуральні тканини та виробляє продукцію в Україні, щоб максимально зменшити негативний вплив на довкілля. O’Papa підтримують українське сучасне мистецтво та співпрацюють з молодими фотографами з різних куточків країни.

Ціни: 350 гривень за труси та 450 гривень за бра

Лінк

Scowth

Бренд виготовляє як жіночу, так і чоловічу білизну спортивного стилю. Спочатку розвивався як марка чоловічої білизни, що суттєво вплинуло на стилістику виробів. Бра випускають у вигляді топів.

Ціни: від 350 гривень за топ і від 550 гривень за комплект

Лінк

Evterpa Lingerie

Бренд спеціалізується передусім на білизні «з романтичним настроєм». Виготовляють комплекти бра, труси, комбінезони, піжами та нічні сорочки. У виробництві використовують мереживо, атлас, батист і м’яку сітку.

Ціни: від 450 гривень за комплект

Лінк

Folie lingerie

Назва бренду з французької дослівно перекладається як «безумство». За словами засновниці, це слово якнайкраще характеризує їхнє ставлення до жіночої білизни. Бренд пропонує широкий вибір моделей бра: від м’яких трикутничків до специфічних підтримувальних чашок для великого бюсту.

Ціни: від 250 гривень за труси, від 900 гривень за бра

Лінк