Цього сезону українські бренди пропонують окуляри різних кольорів та форм – від авіаторів до трикутних, із кольоровими лінзами чи взагалі прозорі. Ми зібрали 13 моделей сонячних окулярів на будь-який смак.

Обкладинка: Анна Бобирєва для The Village Україна

 Підпишись на Telegram-канал Kyiv Looks про українські бренди

На Очі


Трикутні

Ці окуляри українського бренду «На Очі» через свою форму не захистять від сонячних променів, але стануть трендовим аксесуаром, який доповнить образ.

Де: instagram

Скільки: 400 гривень

Вузькі

Вузькі окуляри тримаються в тренді ще з минулого сезону. Вони продовжують з’являтися на подіумах, відомих моделях, таких як Джіджі та Беллі Хадід, та відвідувачах рейвів.

Де: instagram

Скільки: 400 гривень

Lucky Look


Класичні

Такі окуляри – ідеальний варіант для тих, хто любить класику, але хоче чогось особливого. Це стильне поєднання зручної оправи та градієнтних лінз.

Де: на сайті

Скільки: 1295 гривень

«Котяче око»

Обирайте форму «котяче око», якщо ви втомилися від класики, але до трикутних окулярів ще не готові. Бренд Lucky Look доповнив оправу блакитними лінзами.

Де: на сайті 

Скільки: 895 гривень

Sky Fi

Модель Sky Fi набуває популярності та стає трендом серед окулярів цього року. Якщо не боїтеся експериментувати з аксесуарами, Ski Fi від Lucky Look нададуть повсякденному образу футуристичності.

Де: на сайті

Скільки: 1395 гривень

Casta


Авіатори

Такі окуляри є особливо популярними у виконанні бренду Ray-Ban, з різними формами, кольорами лінз та оправами. Серед українських брендів авіатори можна знайти у Casta. Моделлю з кольоровими лінзами радимо доповнювати мінімалістичні образи.

Де: на сайті

Скільки: 1199 гривень

Квадратні

Квадратні окуляри поступово стають класикою та вже багато років поспіль залишаються популярними. Проста й лаконічна модель на кожен день.

Де: на сайті

Скільки: 799 гривень

Sammy Icon


З яскравою оправою

Український бренд Sammy Icon використав один з нових трендів – окуляри з кольоровою оправою. Ця модель не зобов’язує кольором, тому сміливо поєднуйте з повсякденними луками.

Де: на сайті

Скільки: 375 гривень

«Захисні»

Для найсміливіших: тепер цю форму можну носити не лише на гірськолижному курорті, а й кожного дня в місті.

Де: на сайті

Скільки: 375 гривень

Прозорі

Коли обираєте окуляри в прозорій оправі, не бійтеся експериментувати з кольором. Sammy Icon пропонує світло-рожеву модель, яка доповнить лук у будь-якому стилі.

Де: на сайті

Скільки: 375 гривень

Blackwood


Вайфарери

Крім того, що бренд Blackwood виробляє окуляри з натурального дерева, український бренд створює унісекс-моделі – зокрема такі вайфарери.

Де: на сайті

Скільки: 2200 гривень

З круглою оправою

Такі окуляри тримаються в трендах кілька років поспіль, а зараз модно носити їх на ланцюжку так, як це робили наші бабусі. Також круглі окуляри пасують до хустки на шиї або волоссі.

Де: на сайті

Скільки: 3300 гривень

Heatmans


Бренд Heatmans засновнував американець українського походження Нік Розар. Після відвідування Гуцульщини Нік вирішив створити окуляри, використовуючи в дизайні народні мотиви. Перша пара окулярів, прикрашена різьбленням та візерунками на дужках, була вироблена в Івано-Франківську. Зараз окуляри Heatmans популярні у США.

Де: на сайті

Скільки: 170 доларів