Раніше ми публікували добірку вінтажних крамниць у Києві, цього разу зібрали інстаграм-акаунти, які продають речі з минулого.

 Підпишись на канал про стиль KYIV LOOKS В TELEGRAM

@vintage__culture

Вінтажний онлайн-магазин працює три роки. Всі речі продають тільки через Instagram, найближчим часом планують вийти на Etsy. Бренд регулярно бере участь у вінтажному маркеті Kyivness та доставляє речі по всьому світу.

Серед асортименту пропонують вінтажні жакети, пальта, спідниці, брюки з високою талією, шовкові блузи та котонові сорочки оверсайз. У Vintage culture кажуть, що працюють тільки з речами з натуральних тканин: шовк, шерсть, котон і льон.

Вінтаж відбирають самостійно: в Україні на різних секонд-хендах, у Європі – на вінтажних барахолках.

Магазин продає не тільки окремі одиниці, а й пропонує готові образи, щоб клієнту було зрозуміло, з чим і як правильно поєднувати ту чи іншу річ.

@ oldfashion_

Усі речі магазину – в одному стилі. Найчастіше тут продають верхній одяг і шкіряні речі (куртки, спідниці й тренчі). Весь асортимент переважно шукають за кордоном. Товар можна придбати лише через Instagram з доставкою по всьому світу.

@dudu_vintage

Засновниця проекту збирає і продає вінтажний одяг уже 12 років. Його вона шукає самостійно під час подорожей. Речі можна придбати в Instagram, а також на Shafa та ОЛХ з доставкою по Україні.

@Outstanding.vintage

Асортимент магазину різноманітний: від ексклюзивних речей відомих брендів до no name. Весь одяг засновниця проекту знаходить сама. У Києві можна домовитися про примірку. В інші міста товар відсилають «Новою поштою».

@znovy.vintage

Проект працює через Instagram та доставляє одяг по всьому світу. Засновники поповнюють асортимент під час шопінгу в Європі. «Для нас не важливий бренд, важлива сама річ. Чим вона простіша, тим краще сидить, – розповідають в онлайн-магазині та додають: – Це може бути звичайна біла блуза, проте з чудового матеріалу і гарного крою, яка буде з вами протягом багатьох років. Ми змішуємо класику та стритстайл».

@vintage.basement

Магазин продає вінтажні речі через Instagram з доставкою по Україні. В асортименті: пальта, тренчі, шкіряні куртки, джинси, сукні, сумки, іноді взуття. Весь одяг обирає засновниця проекту – шукає на київських секонд-хендах і привозить з поїздок. Серед речей є знахідки зі Стокгольма та Мадрида. Головний критерій відбору – актуальність і натуральні тканини.