Попри морозну погоду хочеться і стильний вигляд мати, і в теплі залишатися. Редакція The Village Україна разом зі стилістами обрали 5 луків на зиму та з’ясували, як зробити образ не тільки комфортним, а й актуальним.

 Підпишись на канал про стиль KYIV LOOKS В TELEGRAM

Стася Монастирська

стилістка

Худі, дута куртка та армійські черевики

Залишатися стильним у мороз не так складно, як може здатися на перший погляд.Моє головне правило – обрати хіт образу. Наразі це дута куртка Maison Martin Margiela і шарф з такого ж матеріалу. Саме верхній одяг може зробити зимовий образ цікавим і стильним або ж навпаки. Раджу обирати стильні пуховики, дублянки та утеплені пальта цікавого крою з унікальними помітними деталями.

Я люблю міксувати спорт і класику – це завжди зручно. Так, наприклад, sport casual у поєднанні з класичними речами буде доречним і вдень, і ввечері. Тому я обрала тепле худі яскраво-салатового кольору від бренду Keep Style в тандемі з класичними укороченими брюками-бананами із стрілкою, яскраво-жовтою сумкою моєї улюбленої каталонської марки Bimba y Lola та черевики Off-White з армійським характером. Доповнила лук військовим беретом з натуральної вовни, історія якого бере свій початок у Німеччині, де він вказував на належність до піхотних служб. Ще схожий носили раніше бійці спецназу США, поки не отримали від Кеннеді свій.

Худі –  Keep Style

Сумка – Bimba y Lola

Черевики – Off-White

Куртка – Maison Martin Margiela

Утеплене пальто, берет і кюлоти

Зимовий челендж – одягнутися тепло, але водночас мати елегантний вигляд. Особливо, якщо йдеться не про повсякденне життя, а наприклад, романтичне побачення чи ділову зустріч. Не обмежуйте себе в зимову пору тільки сірим і чорним кольорами. Не варто думати, що світлі відтінки – це не практично. Усе-таки є хімчистки та правила догляду за світлим одягом.

Окуляри – Jimmy Fairly

Шарф – Browns

Сумка – Braska

Взуття – Kachorovska

Кюлоти – SAYYA

Пальто – придбала в Room22 Concept Store

Для свого образу я обрала світло-сірі вовняні штани і теплий м’який светр з мериноса, доповнила лук нюдовими утепленими ботильйонами на невеликому каблуці від українського бренду Kachorovska, утепленим пальтом і вовняним шарфом, у який можна закутатися, мов у м’яку хмаринку, і почуватися захищеною від холодних вітрів. Цей образ я присвячую Парижу, тому підібрала вовняний бежевий берет і окуляри, аби надати йому французької енергетики.

Головне правило, аби багатошаровий лук залишався жіночним, – обирати речі з правильним складом. Особливо усе, що стосується тканин, які ближче до тіла. Наприклад, віддавайте перевагу не поліестеру, а шерсті. Але якщо йдеться про верхній одяг, то завдяки новим технологіям тепер є безліч варіантів зі штучного хутра, які не поступаються речам з натурального – ні здатністю зігріти вас у холодний день, ні зовнішнім виглядом.

Вовняний костюм, пуховик і черевики

Знахідка для зими – теплі вовняні костюми, бо це зручно і практично. По-перше, відразу отримуєш готовий лук, а по-друге, як верх, так і низ можна комбінувати з іншими зимовими речами. Я обрала сет – кюлоти і светр фісташкового кольору з написом «Zombie» від української дизайнерки Люби Макаренко та її бренду SAYYA. Доповнила лук практичною сумкою Bimba y Lolа, пухнастою в’язаною шапкою та яскравими рукавичками. Родзинка образу – дивні лофери з в’язаною шкарпеткою та об’ємна дута куртка пудрового кольору.

Костюм – SAYYA

Сумка – Bimba y Lola

Взуття – MCM

Шапка – no name

Куртка – Lady Volume

Яскравий шарф, пальто та грубі черевики

На щастя, оверсайз і багатошаровість залишаються актуальними із сезону в сезон. Це дає змогу поексперементувати взимку. Адже такі луки завжди будуть стильними та дуже теплими. Раджу поєднувати грубе взуття з одягом пастельних тонів чи класичні брюки з теплим пуховиком.

Брюки – no name (зшиті на замовлення)

Светр – Uniqlo

Пуховик – Uniqlo

Черевики – Diesel

Гольф, утеплена кофта, пуховик і черевики

Сподіваюся, що вже всі розуміють, що «немає нічого теплішого, ніж тваринне хутро» – це міф. На мою думку, немає нічого теплішого за одяг з Uniqlo, який зберігає і віддає тобі твоє ж тепло. Всі відтінки бежевого чудово поєднуються між собою і розбавляють сіро-болотну зиму.

Гольф – Bershka

Куртка – Bershka

Кофта – Uniqlo

Штани – Zara

Черевики – Zara

Ремінь – Urban Outfitters