The Village Україна публікує добірку український виробників дизайнерських шкарпеток.

Обкладинка: Dodo socks

Dodo socks

Український бренд шкарпеток, що розробляє яскраві шкарпетки з унікальним дизайном. Спеціалізуються на тематичних наборах з трьох пар шкарпеток. Особливістю кожної пари є те, що ліва і права шкарпетка відрізняються. Хоча є і більш традиційні.


Що купити: набір Artista

Скільки: 150 грн

Лінк

Hard Ukraine

HARD  – київський бренд, заснований у 2014 році. Філософія бренду заснована на «естетиці жесті» та ідеї «мужності». Бренд акцентує увагу на базових моделях, з невеликою кількістю модифікацій. Головне – практичність речей. Бренд наразі має в наявності дві моделі шкарпеток – «Жесть» та «На шаг впереди» – у різних кольорах.


Що купити: білі шкарпетки «Жесть»

Скільки: 150 грн

Лінк

Clew

Бренд створює «креативні шкарпетки» для дорослих. Серед малюнків можна знайти відомих особистостей, зображення тварин та їжі, а також абстрактні орнаменти.


Що купити: шкарпетки «Зоряні війни»

Скільки: 60 грн

Лінк

Sammy Icon

Бренд засновано киянами Філіпом Литвиновим та Олексієм Малицьким. Ідея бренду будується на легенді про Семмі – янгола-охоронця мандрівників і романтиків, який придумує дизайн кожної пари. Кожен виріб придумають разом зі власною ідеологічною казкою. Придбати можна як пару, так і тематичний набір з трьох або п’яти пар. Набори можна придбати у красивій подарунковій коробці.

Про те, як виробляють шкарпетки Sammy Icon читайте в рубриці «Власники».


Що купити: шкарпетки KITSCH та YOKO

Скільки: по 85 грн за пару

Лінк

sox

Бренд виробляє шкарпетки з бавовни. У колекціях є короткі та завищені моделі, однокольорові, з малюнками та з написами. Окрім шкарпеток бренд виготовляє авоськи та пластикові сумки-шопери.


Що купити: шкарпетки «Мушля-пляшка»

Скільки: 80 грн

Лінк

duna

Бренд duna створено на базі панчішної фабрики у Червонограді, яку було засновано у 1965 році. Співпрацює з українськими дизайнерами, зокрема випустили колекції спільно з Андре Таном та Катериною Кароль. Окрім шкарпеток виробляють панчохи, колготки та одяг для немовлят.


Що купити: шкарпетки з яєшнею

Скільки: 47 грн

Лінк

Griffon Socks

Бренд пропонує тематичні бокси по п’ять пар шкарпеток, як для дорослих, так і для дітей. Дизайн шкарпеток різноманітний – від колекцій з домашніми та дикими тваринами, до геометричних абстракцій та однокольорової класики.


Що купити: бокс Four-legged friends

Скільки: 250 грн

Лінк

swl.socks

Харківський бренд шкарпеток. Випускає високі шкарпетки – гетри з оригінальними написами та малюнками. Бренд було створено після того як засновниця Аня Снежко не змогла знайти високі панчохи з написами, та вирішила пошити їх сама.


Що купити: гетри з зеленими полосками

Скільки: 150 грн

Лінк

love my socks

Ідея створення бренду прийшла до Катерини Мельніченко після подорожі до Америки, коли вона побачила там цілі магазини присвячені лише шкарпеткам. Бренд виробляє шкарпетки з бавовни, кашеміру та люрексу. Окрім шкарпеток можна придбати спідню білизну.


Що купити: Кашемірові сіро-помаранчеві шкарпетки

Скільки: 119 грн

Лінк

Tago

Бренд одягу Tago було створено, за словами засновників, спеціально для сучасних жінок, які ведуть активний спосіб життя. Створює колекції спільно з дизайнерами, зокрема серед них можна знайти колаборації з POUSTOVIT та Frolov.


Що купити: Шкарпетки від POUSTOVIT «Я твое тепло»

Скільки: 200 грн

Лінк