В останні дні літа вечори стають відчутно холоднішими, тож час подбати про осінній гардероб. Редакція The Village Україна поспілкувалася зі стилістами і дізналася, що насамперед варто придбати з одягу та взуття, аби мати стильний вигляд.

Обкладинка: Zara

 Підпишись на канал про стиль KYIV LOOKS В TELEGRAM

Для жінок


Вікторія Філіпова


стилістка

Розумію, як важко думати про осінь, коли за вікном +27 й дуже не хочеться відкладати легкі лляні сукні та мюлі, але треба входити в цю пору плавно, підготовленими і стильними. У добірці я виокремила речі, без яких, на мою думку, цього сезону не обійтися, і намагалася показати, як носити базові осінні речі нестандартно і з комфортом.

Брючний костюм

Цього сезону продовжує бути маст-хевом гардероба. Однотонний, клітинка, смужка – обирайте усе, що хочете. Він може існувати як дуетом, так і як дві самостійні одиниці. Піджак, наприклад, можна носити з шовковими сукнями, спідницями-міді, блузами та водолазками або навіть заправленим у джинси. Щодо брюк: завищена талія – безпрограшний варіант.

Брючний костюм від Zara

Водолазка

Водолазка завжди виручає, адже важко знайти річ, з якою не можна було б її скомпонувати. Цікаво поєднується із міді-спідницями та пасує до топів з бретелями.

Водолазка Mango

Тренч

Це не обов’язково повинна бути класика: зверніть увагу на моделі з неординарних матеріалів, наприклад, вінілові. Якщо ж ви щаслива володарка класичного бежевого тренчу від Burberry – вважайте, двічі у тренді, адже навіщо ховати славнозвісну підкладку в клітинку, якщо її можна показати. Треба просто одягти його навиворіт.

Тренч Spazio

Ботильйони

Щоб ця осінь була не лише про стиль, а й про комфорт, раджу зробити ставку на kitten hills із загостреним носком. Але якщо це не ваша історія, то можна завжди звернутися до квадратних стійких підборів чи низького ходу, простоту якого можуть компенсувати цікаві деталі, принт чи шнурівка.

Ботильйони Helen Marlen

Пальто

Цієї осені варто звернути увагу на твідові пальта в клітинку та з анімалістичним принтом. Щодо фасону немає жодних обмежень: класичне довге, оверсайз чи приталене вкорочене. Поєднувати можна зі всім, особливо вигідно – у тандемі з денімом.

Пальто Mango

Для чоловіків


Антон Чехов


стиліст

Мені самому важко зрозуміти, що літо закінчується і гардероб із трьох одиниць йде у заслужену відпустку. Але не варто засмучуватися, адже осінь – це час, коли можна експериментувати, доповнювати і розбавляти свій гардероб різними стилями, деталями та фактурами. У добірці я зібрав варіанти, які не тільки будуть виділяти вас з натовпу, а й змусять комфортно почуватися восени.

Клітинка

Головний тренд цієї осені, безумовно, клітинка. Штани, піджак, тренч, пальто – підійде все, що добре сяде, а яка саме клітинка – обирати вам.

Костюм Topman
Пальто Zara

Шкіряні брюки

Так, вони знову в моді: що ширші, то кращі. Поєднуйте із сорочкою або класичним верхом. З таким луком є всі шанси потрапити у фотозвіт стритстайлу модних журналів.

Шкіряни брюки Zara

Дощовик

Сьогодні модні дощовики витісняють усім відомі тренчі за функціональністю і зовнішньою привабливістю. Варіантів так багато, що під будь-який аутфіт з ним можна бути стильним і залишитися сухим.

Дощовик Zara
Дощовик Zara

Тваринний принт

Як би не критикували тваринні принти, вони, як і раніше, залишаються актуальними.

Рубашка Bershka
Рубашка Zara

Багатошаровість

Чим більше речей одягнено водночас, тим модніше. Експериментуйте, наприклад, під шкіряну куртку одягайте джинсову або зверху джинсової бомбер. Головне – не застібатися, інакше втрачається весь сенс і є ймовірність сильно спітніти.

З колекції Balanciaga
З показу Vogue