The Village Україна робить підбірку головних уборів на літо: з натуральних тканин і з різноманітними принтами.

Обкладинка: Mango

Солом’яні капелюхи


Капелюх Mango

Для пляжу та вечірок актуальний у цьому сезоні капелюх із рафії в чорному кольорі. Підійде для тих, хто давно хоче капелюх від Jaquemus, але не готовий витрачати на нього всю зарплату.

Ціна: 1999 грн

Лінк

Капелюх «Шапельє»

Тим, хто полюбляє класику – сподобається модель канотьє із рафії від українського виробника. Головний акцент – на широкій червоній стрічці.

Ціна: 1800 грн

Лінк

Капелюх Zara

Такий капелюх легко поєднувати з літніми сукнями чи однотонними білими образами.

Ціна: 499 грн

Лінк

Капелюх зі «Всі. Свої»

Капелюх з актуальними нерівними краями – хороший варіант для відпустки.

Широкі криси добре захищають від сонця. Капелюх виготовлений з натуральної соломи та декорований стрічкою.

Ціна: 660 грн

Лінк

Панами


Панама COVER Number ONE

Ця панама нагадує головні убори з дитинства, в’язані гачком. Вона виготовлена з натуральних матеріалів – в основі конопля, льон і бавовна. Панама натурального сірого кольору завдяки своїй формі пасуватиме до кедів та сандаль. Головним натхненням колекції слугувала естетика хіпі 70-х років.

Ціна: 1440 грн

Лінк

Панама Zara

Панама підійде для тих, хто любить етномотиви та хоче додати кольорового акценту до свого образу. Таку панаму можна носити в місті, захопити у відпустку й не боятися, що вона помнеться в рюкзаку.

Ціна: 499 грн

Лінк

Панама AnnaSun

Панама виготовлена зі стовідсоткової бавовни, має широкі криси й добре захищає від сонця. Модель представлена в шести кольорах: блакитний, беж, сірий, чорний, червоний та рожевий.

Ціна: 349 грн

Лінк

Панама LA PRESTIC OUISTON

Шовкова панама з анімалістичним принтом пасуватиме до білих або чорних тотал-луків. Краї панами легко загортати, тим самим змінюючи її форму.

Ціна: 3400 грн

Лінк

Бейсболки


Кепка Syndicate

Чорна з вишивкою бейсболка – унісекс-варіант, який можна шерити. Ззаду на кепці вишито «Вася» – референс до українського художника-авангардиста Василя Єрмилова, на честь якого і названа модель.

Ціна: 472 грн

Лінк

Кепка Pull & Bear

Варіант для тих, хто любить вінтаж: джинсова кепка з ефектом відбілювання. На кепці напис Los Angeles City.

Ціна: 399 грн

Лінк

Бейсболка Syndicate

Класична чорна бейсболка з написом SNDCT – для фанів лого на одязі. Кепка виготовлена зі 100-відсоткової бавовни і чудово підійде для спекотного літа в місті.

Ціна: 413 грн

Лінк

Кепка Bershka

Універсальна кепка бежевого кольору, яку можна носити не тільки влітку. Вона виготовлена зі стовідсоткової бавовни та підійде до кежуал-образу. Модель є також у чорному та рожевому кольорах.

Ціна: 249 грн

Лінк