Уже другий вінтажний маркет Kyivness відбудеться цих вихідних у міському кафе Blur. Цього разу на маркеті буде літня тераса, затишні зали, діджей-сети і вечірній концерт.

 Підпишись на Telegram-канал про стиль KYIV LOOKS

 Kyivness

ДЕ: Blur Coffee, вулиця Мечникова, 5

КОЛИ: 23-24 червня, 11:00-20:00

ВХІД: 50 грн (браслет дійсний обидва дні)

ПОДІЯ

Тераса:

Ksenia Schnaider, речі від Vogue та чоловічий одяг

На терасі можна знайти відібрані вживані речі брендів Acne Studios, Balenciaga, Jil Sander, John Galliano, Celine, Maison Kitsune. Також на продаж виставить свої речі редакція Vogue Ukraine (Юлія Пелипас, Тетяна Соловей, Веня Брикалін) та дизайнерка Олена Пржонська.

Біля входу продаватимуть реконструйований вінтажний денім і речі від Ksenia Schnaider. Не обійдеться і без чоловічого одягу – сорочок, шортів, взуття. Крім одягу, на літній терасі можна знайти книги про мистецтво, декор для дому (вази, чайники, постери). В окремій зоні можна буде відпочити на вінтажних скандинавських кріслах, послухати вініл та погортати книжки.

У Blur:

речі Луни, вінтажні прикраси та українські бренди

Усередині кафе розмістяться знахідки з різних маркетів світу. Тут можна буде придбати блузи, шовкові хустки, речі від Givenchy, Moschino, Chanel. Продаватиме свої речі також співачка Луна (Христина Бардаш): від шортів Puma by Rihanna до тренчів. На окремому столі посередині першого залу кафе – нішева колекція вінтажних прикрас, годинники та квіти від Іри Евори.

На маркеті будуть також представлені деякі українські бренди, які співзвучні з естетикою маркету: свічки ручної роботи Ambient, мінімалістичні прикраси Starinsky та Pure. Спеціально до Kyivness бренд Banan підготує серію 10 білих футболок з цитатами людей, які близькі ідеології маркету: це Жан-Люк Годар, Луїс Кан, Волт Вітмен.

У меню маркету від кафе Blur:

 тости з горгонзолою та полуницею (50 грн)

 тости з арахісовою пастою, грушею та лохиною (50 грн)

 жовтий суп гаспачо з чорним кунжутом та ф’ючипсами (60 грн)

 хліб з цукіні (40 грн)

23 червня о 21:00 відбудеться концерт Стаса Липецького на рідкісних музичних інструментах. Йдеться про дудук і рагамакамтар. Стас єдиний в Україні грає на рагамакамтарі – поєднанні індійської і турецької гітар. Усього в світі є п’ять таких інструментів.

Фото: Анна Бобирєва, Yelyzaveta Pohodnova