The Village Україна розбирається з яких матеріалів та якого крою обирати одяг в літню спеку. У першій підбірці разом зі стилісткою Сонею Борушко ми підібрали речі для жінок.

Соня Борушко


стилістка

Матеріали

«Я проти синтетики, але якщо взимку я ще іноді можу дозволити собі одягнути щось із ненатуральних волокон, то влітку це виключено. Важливо стежити не тільки за тим, що ми їмо і що наносимо на обличчя і тіло. Одяг теж має вплив на організм, особливо в спекотну пору. На щастя, нам доступна велика кількість натуральних тканин: льон і котон у всіх варіаціях – тонкий батист, трикотаж і денім».

Для жінок


Сукня на запах

Мабуть, найпопулярнішим предметом гардероба дівчат у всьому світі цього літа стала сукня на запах. Будь-де та будь-якого кольору можна знайти таку сукню. Актуальними є однотонні, в горошок і квітковий принт, короткі, міді й довгі. Такий крій сукні сексуальний та універсальний водночас. У Києві ви знайдете таку модель сукні буквально скрізь – починаючи від Mango і Zara і закінчуючи Helen Marlen Mandarin.

Ціна: 4600 грн

 Лінк

Бермуди з високою талією і поясом у стилі мілітарі

Лляний варіант є найкращим для літа, а кольорові варіації підходять як для буднів у місті, так і для відпочинку. Якщо хочеться мати більш презентабельний вигляд, зверніть увагу на модель з тканини, яка тримає форму.

Ціна: 1199 грн

 Лінк

Сорочка вільного крою

Котонова сорочка вільного крою – одяг на всі випадки життя і в будь-яку погоду. Взимку ви можете носити її поверх тонкої водолазки, а влітку – як самостійно, так і замість жакета. Пошуки «тієї самої» може зайняти дуже багато часу, але, як показує практика, ідеальна висить прямо під носом – у гардеробі вашого бойфренда.

Ціна: 1299 грн

 Лінк

Сукня-розлітайка

Найсексуальніша сукня – це сукня-розлітайка, схожа на ту, що носили наші прабабусі та їхні мами. Однією з найкомфортніших у спекотну пору є лляні, котонові або з легкого батисту.

Ціна: 3890 грн

 Лінк

Кімоно

Любителям верхнього одягу, які втомилися за зиму і міжсезоння від жакетів, пропоную звернути увагу на кімоно. Будь-яких кольорів, вони можуть бути зшиті з найрізноманітніших матеріалів. Денім, наприклад, захистить вас від вітру і негоди, а шовк чудово підійде для вечірнього виходу. Тут найбільш доречним місцем для покупки будуть вінтажні магазини в Європі та секонд-хенд на Лісовій у Києві.

Ціна: 2999 грн

 Лінк

Обкладинка: Mango