The Village Україна склали добірку сервісів оренди вечірніх суконь, які виручать, якщо урочиста подія вже зовсім скоро, а купувати плаття на один вечір – немає бажання.

Oh My Look!

Відомий сервіс оренди суконь Лєри Бородіної пропонує на вибір понад 4500 варіантів і присутній у трьох містах України (Київ, Харків, Одеса). У деяких просторах Oh My Look! можна зробити зачіску та макіяж у б’юті-барі G.Bar. На сукнях, які вже забронювали на період випускних, є спеціальна позначка.

 Лінк

Оренда: 1400 грн

Оренда: 2000 грн

Dress for Day

Цей сервіс надає широкий вибір розмірів (від 40 до 54). Якщо сукня не підійде вам за довжиною – тут її підшиють під ваш зріст. Сукні здають на 3 дні та 2 ночі. Не баріться, частину асортименту вже забронювали.

 Лінк

Оренда: 600 грн

Оренда: 600 грн

Dress Bar

У цьому сервісі можна взяти напрокат не тільки сукні, а й аксесуари до образу. Якщо плаття дуже сподобається – його можна також придбати. Сукні можна брати в оренду щонайменше на три дні. Плаття, які ще не були в прокаті, мають спеціальну позначку.

 Лінк

Оренда: 2800 грн

Оренда: 2000 грн

Dress Box

Сервіс оренди пропонує сукні різних брендів – від Dolce&Gabbana до Asos. Шоурум розташований на вулиці Антоновича, але якщо у тебе бракує часу – можна замовити примірку трьох суконь додому за додаткову плату.

 Лінк

Оренда: 1000 грн

Оренда: 1200 грн

Обкладинка: Oh My Look!; Noah Buscher / Unsplash