The Village Україна зібрали добірку магазинів та брендів дитячого одягу.

Zara

Іспанський бренд Zara пропонує досить широкий асортимент дитячого одягу від 0 до 14 років. У магазині можна знайти одяг на будь-який сезон: від пляжного одягу до зимових курток.

 Лінк


Milk Kids

Концептуальний інтернет-магазин Milk Kids пропонує одяг, взуття, аксесуари з натуральних тканин для дітей від 0 до 12 років. Речі виконані з органічних гіпоалергенних матеріалів, переважно ручної роботи.

 Лінк


with LU

With LU – український бренд базового одягу для дітей від 1 до 9 років. Дизайнери бренду віддають перевагу простоті крою та натуральним тканинам, переважно це бавовна і шерсть. В асортименті: сукні, світшоти, футболки, штани та яскраві головні убори. Майже всі моделі доступні в дорослих розмірах теж для любителів family look

 Лінк


Mango

Іспанський бренд мас-маркету пропонує дитячий одяг для хлопчиків та дівчаток від 0 до 14 років. Дитяча лінія представлена в магазині Mango в Ocean Plaza, але можна замовити і з сайту.

 Лінк


MiniMe

MiniMe – це простір, який пропонує товари для дітей від 6 місяців до 14 років з Італії, Франції, Бельгії, Англії, а також інших країн Європи та Азії. Серед брендів найпопулярніші: Stella McCartney, Veja kids, Rylee+cru та Wynken.

 Лінк


Marko kids

Бренд робить одяг для дівчат та хлопців віком 0-12 років. Серед асортименту: сукні, сорочки, піджаки, брюки, спідниці, шорти та верхній одяг. Marko kids виготовляє одяг з натуральних тканин і підкладок. Також пропонують пошиття на замовлення. Бренд був створений у Рівному, але асортимент можна замовити в будь-який куточок України.

 Лінк