В аутлетах представлені минулі колекції відомих брендів зі знижками від 30% до 90%. Вони можуть бути монобрендові або ж мультибрендові. Часто аутлети, в яких представлено багато брендів, розташовані за межами міста, але Київ – виняток. Одяг минулих колекцій зі знижками можна придбати і не покидаючи місто. Якщо ж є авто й вільний час – можна відвідати заміський торговий центр – «Мануфактура» з 75 аутлетними бутиками.

The Village Україна публікує підбірку аутлетів Києва та брендів, які там представлені.

 Підпишись на THE VILLAGE УКРАЇНА В TELEGRAM – лонгріди без новин.

Privet Outlet

У чотирьох аутлетах представлені одяг, взуття та аксесуари таких брендів, як H&M, COS та & Other Stories. Тут можна знайти подіумні колекції H&M Studio.

ДЕ: вулиця Велика Васильківська, 33; вулиця Сагайдачного, 24; Silver Breeze (вулиця Павла Тичини, 1в); Dream Town (проспект Оболонський, 1б)

 Детальніше

G-Outlet

Аутлет має вісім магазинів по всьому місту. Серед найпопулярніших брендів: COS, Cheap Monday, Moss Copenhagen, minimum, monki, & Other Stories. Знижки до 90% від звичайних роздрібних цін.

ДЕ: ТЦ Academ City; ТЦ Globus; ТЦ «Квадрат»; вулиця Андрія Малишка, 3; вулиця Миколи Попудренка, 7-В; проспект Миколи Бажана, 1-О; вулиця Здолбунівська, 7

 Детальніше

Intertop OUTLET

Взуття з попередніх колекцій різних брендів, які представлені в мережі Intertop. Timberland, Geox, Tommy Hilfiger зі знижкою до 70%.

ДЕ: бул. Перова, 36 ТЦ «Квадрат»; вул. Велика Кільцева, 4, ТЦ «Променада Парк»; вул. Велика Васильківська, 145/1

 Детальніше

Аутлет-містечко «Мануфактура»

Торговий комплекс у форматі аутлету розташований у 30 хвилинах їзди від Києва. Тут є понад 75 бутиків, де представлені колекції світових брендів з постійними знижками від 30 до 70%.

Тут можна знайти магазини-аутлети таких брендів: Baldinini, Lacoste, Dolce&Gabbana, Prada, Miu Miu, Tom Ford, Ralf Lauren, Levis та інших.

Helen Marlen Outlet

У магазині продають чоловічий та жіночий одяг і взуття. Серед брендів: Acne Studios, Alexander Wang, Étoile Isabel Marant, Gianvito Rossi, Burberry, Saint Laurent та інші. У стоковому магазині діють знижки до −80%, а також регулярні додаткові акції.

 Детальніше

Ostriv outlet

У магазині представлені Aigle, Barbour, Moose Knuckles зі знижками до −90%.

 Детальніше

ДЕ: Обухівське шосе, 2, с. Ходосівка, Київська область

Текст: Софія Пилипюк, Наті Авдєєва