Коли: 14-15 жовтня, 11:00-23:00

Де: Арт-завод «Платформа», вул. Біломорська, 1

Скільки: 50 грн, для пенсіонерів, дітей до 12 років, людей із інвалідністю, учасників АТО та вагітних жінок – безкоштовно. Також право безкоштовного входу мають іменинники (за наявності документа) і люди в маскарадних костюмах.

Facebook

Що купувати


Місця 187-195

За традицією, на дні народження «Кураж Базару» буде невелика Зіркова алея. Публічні люди продаватимуть речі, аби віддати зібрані гроші на благодійність. Цього разу збирають 31 986 гривень на операцію на хребті для 4-річного Микити Пухкала. Kyivstoner продаватиме мерч і вейпи, ведучий Анатолій Анатоліч – можливість сфотографуватися у шкіряній куртці «Зе Інтерв'юер» і власну колекцію кросівок New Balance. Ведуча «Європа за копійки» Маша Себова – сувеніри з подорожей (багато з них засвітилися в кадрі), група Real O і Наталія Могилевська – концертні костюми, а Микита Добринін, Віра Кекелія, Володимир Дантес, Юлія Гельтсман і команда Let's Go Show – своє барахло.

ВАРТІСТЬ: від 100 грн

Місця 251-252

У відомого постійним відвідувачам «Кураж Базару» «Морячка» можна купити дощовики та значки з написом OHUENO, плакати та інші прикольні речі з авторськими ілюстраціями. Усі гроші хлопці віддають на благочинність.

ВАРТІСТЬ: від 50 до 800 грн

Місце 65

На цьому стенді: вживані приставки Nintendo, Sega, PlayStation, диски з іграми, картриджі, а також окуляри віртуальної реальності, джойстики та VR контролери.

ВАРТІСТЬ: від 500 до 1500 грн

Місце 289

Повна серія книг «Твін Пікс». Власниця прочитала кожну і вирішила розпродати колекцію на барахолці. Також вона буде продавати власні аматорські картини та вживаний одяг.

ВАРТІСТЬ: визначатиме покупець

Місце 24-28

Резиденти «Кураж Базару» продають вживані кросівки відомих брендів. Тут можна купити оригінальні «конверси», «адідаси», «найки» у гарному стані за розумні гроші.

ВАРТІСТЬ: від 300 до 1000 грн

Місце 95

Декор для дому з блошиних ринків Європи, старовинні листівки, гравюри, книги про мистецтво, статуетки і домашній текстиль. Також у продавця буде близько 10-15 суконь, пошитих власноруч у техніці редизайну зі старих речей. Вони мають невелику вартість і креативний дизайн.

ВАРТІСТЬ: від 10 до 500 грн

Місце 108

Новий одяг, взуття та сумки із минулих колекцій Versace, Cavalli Class, Pierre Cardin, Kenzo та інших преміум брендів. Незабаром продавець планує відкрити в Києві аутлет. Протестувати його хоче на «Кураж Базарі.

ВАРТІСТЬ: від 1000 грн

Як розважатися


У жовтні усі розваги переміщуються до павільйону. На вході гостей зустрічатиме команда «Кураж Базару» із welcome drink. Можна буде випити і за бажанням записати відеопривітання з днем народження.

З ранку до вечора ді-джеї-резиденти «Кураж Базару» гратимуть хіти 90-х і 00-х, а на барі Hangover наливатимуть благодійні коктейлі. Міксовати будуть режисер Даша Ши, головний редактор Talk To Me Дмитро Дір, засновник bar crawling у Києві Артем Травкін, журналіст Юлія МакГаффі та інші цікаві люди. Весь прибуток також буде направлений на благодійність.

У СУБОТУ О 21:00 за пульт стануть Парфік і Захаров, відомі своїми танцювальними сетами. Hangover Party триватиме до другої ночі.

Event Cafe повертаються на «Кураж Базар» і знову гратимуть весілля за 15 хвилин. Вони розташуються у центрі павільйону, на перехресті всіх рядів. Одружувати будуть по-індіанськи – в індіанських костюмах. Кожна пара отримає обручки, свідоцтва та фото на пам'ять.

У НЕДІЛЮ О 15:00 розпочнеться традиційна тусовка собак. Цього разу – цуценят всіх порід. Якщо у вас є маленький вихованець, беріть його з собою, якщо немає – приходьте подивитися. До того ж поряд волонтери притулку для тварин «Счастливый берег» віддаватимуть у надійні руки цуценят і кошенят. Тварин роздаватимуть обидва дні.

Якщо захочете допомогти, можна також взяти участь у лотереї, купити фірмові наліпки «Кураж Базар» або речі на стенді #помогаюнакураже (місце 186).

Фудкорт із гарячою їжею та напоями, як завжди, буде на вулиці. Там же шукайте бари з коктейлями, глінтвейном і міцними алкогольними напоями.

Для людей із дітьми


Iнклюзивний дитячий майданчик переміщується в опалювальний «Лофт». Там дітям буде комфортно і затишно. Це велике приміщення з ковроліном, тому за кількістю активностей і розваг зона не поступатиметься літній. Буде все, до чого звикли батьки і діти за теплі місяці: бізіборди, сенсорні зони, театр і планетарій, платні та безкоштовні майстер-класи, батут і багато іншого. Замість улюбленої дитячої зони «Каляки-Маляки» з'явиться велика розмальовка. Як завжди, майже всі активності безкоштовні.

Також у дитячу зону переїжджає музей «Три після опівночі», масаж та глюкофони.