22-23 квітня на локації Всі. Свої буде проходити маркет «Космос: новий дім». Подія присвячена актуальному тренду в дизайні інтер’єрів: космічній тематиці. На трьох поверхах зберуться 150 брендів зі всієї України.

Редакція The Village Україна обрала найцікавіших учасників, через яких маркет варто відвідати.

Меблі

Кількість учасників: 30+

Де шукати: мінус перший поверх

Українським виробникам великогабаритних і корпусних меблів відведуть цілий поверх.

Спеціальні гості: учасники українського проекту Mars Hooper, що переміг в номінації «Вибір аудиторії» космічного хакатону NASA SpaceApps Challenge 2016. Вони розкажуть про будинок майбутнього та перспективи колонізації інших планет.

 Всі. Свої.

Коли: 22-23 квітня, з 10:00 до 20:00

Де: Десятинна, 12

Скільки: вхід вільний.

Facebook

Стіл для тераси – від 5 000 грн

WOODWERK

Натуральні матеріали, висока надійність і сучасний ергономічний дизайн – так у компаній Woodwerk описують ключові принципи своєї роботи. Виробник, потужності якого розташовані у Києві та Львівській області, працює з масивом натуральної деревини, використовуючи якісну європейську фурнітуру.

Стілець Trapezium – 2 900 грн

Butor System

Команда українських дизайнерів, інженерів і майстрів, що знайшли своє покликання у створенні оригінальних і функціональних елементів інтер’єру. Студія дизайну та виробництва меблів Butor System виготовляє відразу впізнавані речі з незвичними «ламаними» лініями.

На сайті бренду безкоштовно можна скачати 3D-моделі  всіх виробів.

Модульні полички HONEYCOMB – від 1 800 грн

LaserCraft

Виробник декору та еко-меблів для дому. У власному виробництві бренд використовує якісну українську березову фанеру. Пропонують як готові рішення, так і можливість втілити у життя ваші власні дизайнерські ідеї: LaserCraft надає послуги з розробки макету, лазерної та фрезерної порізки матеріалів, тощо.

Кераміка

Кількість учасників: 30+

Де шукати: мінус третій поверх

Порцелянова чорна тарілка – від 250 грн

Maistrenko Ceramics

Засновники студії Maistrenko Сeramics Олеся та Олексій Майстренко з Хмельника Вінницької області займаються створенням художньої кераміки більше 10 років. Працюють у техніках гончарства, лиття та ліпки. Для виробництва використовують українську, французьку, іспанську глину; німецькі, італійські та іспанські глазур і пігменти. Всі речі – створені вручну: в одиничному екземплярі або у дуже обмеженій кількості.

Тарілка з колами – 350 грн

POTTERY MAGIC

Магазин кераміки ручної роботи, що працює з різними українськими майстрами: гончарами та керамістами. Крім того у POTTERY MAGIC є власна студія кераміки, де кожного бажаючого можуть навчити створювати посуд власними руками.

Тарілка-листочок – 500 грн

f ė r n

Роботи майстрині Юлії Жарікової, автора бренду f ė r n, вирізняє незвична фактура: нерівна та жива. Це речі відразу впізнаються серед інших не лише поглядом, але й на дотик.

Текстиль

Кількість учасників: 30+

Де шукати: мінус другий поверх

Серветка з льону – від 300 грн

MoonLinen

Скатертини, серветки, постільну білизну та інші речі бренд виготовляє з натурального 100% льону.

Декоративна подушка - від 500 грн

PrimaCraft

Спеціалізуються на виготовленні подушок. В асортименті – вироби на будь-який смак: з геометричними чи анімалістичними принтами, вишивкою, лазерним витинанням, або ж лаконічні однотонні речі.

Постільна сатинова білизна – 2 250 грн

Дім Лисиці

Ідея створити власний бренд текстилю прийшла до засновниці «Дому Лисиці» Ілони Лисаченко, коли вона народила сина та почала шукати для нього якісну постільну білизну. Результати пошуків виявилися невтішними. Ілона вирішила зробити все сама. Проаналізувавши критерії, за якими постільну білизну обирають у провідних готельних мережах світу – Marriott, Hilton, Holiday Inn, - вона знайшла відповідних поставників тканин і створила саме ту білизну, про яку мріяла. Спочатку – для дітей, а потім і для дорослих.

Декор

Кількість учасників: 40+

Де шукати: мінус третій поверх

Скляні вази ручної роботи – від 600 грн

Дім Сови

Бренд позиціонує себе як майстерня затишних речей.

Вироби переважно монохромні, стримані, прості за формою. Ідеальний декор для інтер’єрів у скандинавському стилі, а також стилях лофт або вабі-сабі.

Світильник – від 3 800 грн

IMI

З японської перекладається як «сенс». У своїх виробах, що підкреслюють природну красу рослин і каміння, IMI поєднали традиції давніх японських мистецтв – суйсекі, бонсай, кокедама та кусамоно.

Світильник – від 3 800 грн

Insomnia.lab

Студія Insomnia.lab займається унікальним авторським освітленням, колекційними меблями та аксесуарами. В колекції бренду – понад чотири десятки підібраних конструкцій освітлення: настінних бра, абажурів, настільних і підлогових систем.