Продовжуємо підбивати підсумки року та публікуємо добірку шоурумів, які відкрили у 2019 році.

Apartment 13

ДЕ: вулиця Велика Житомирська, 9-Б

КОЛИ: з понеділка по неділю, з 11:00 по 20:00

3 грудня відбулося офіційне відкриття оновленого Apartment 13. Раніше простір розташовувався на Великій Васильківській навпроти костелу Святого Миколая, але цього року переїхав до верхнього Києва – на перехрестя вулиць Великої Житомирської та Володимирської. У магазині представлено бренди: Nina Ricci, Mulberry, PushButton, Rito77, Paris Texas, Studio Nicholson, Black Coral.

Незабаром на нижньому поверсі простору з’явиться відділ білизни та одягу для дому, в основі асортименту буде амстердамська марка Love Stories. В головній залі планують до весни відкрити кавову зону.

ДЕ: вулиця Ярославів Вал, 30/18

КОЛИ: з 10:00 по 20:00 в будні, з 11:00 по 18:00 у вихідні

Український бренд одягу Marchi відкрив шоурум восени 2019 року. У своїй першій колекції марка представила трикотажні речі: костюм зі светра і спортивних штанів, а також шапки та довгі шарфи у бежевому, блакитному й чорному кольорах. Сьогодні в шоурумі можна обрати здебільшого зимовий верхній одяг: парки, пуховики з принтами та гірськолижні костюми.

Blush home

ДЕ: вулиця Жилянська, 54

КОЛИ: з вівторка по суботу, з 12:00 по 21:00

Бренд Blush розширюється: поруч із мультибрендом українських дизайнерів відкрили простір з декором для дому Blush home. Баєри шоуруму обрали українські бренди, які створюють речі для дому. У просторі можна придбати елементи декору, килими, посуд, дзеркала, домашній одяг, в’язані пледи, ароматизовані свічки із соєвого воску.

Her

ДЕ: вулиця Богдана Хмельницького, 45-Б

КОЛИ: з вівторка по суботу, з 12:00 по 20:00

У грудні цього року український бренд жіночого одягу відкрив свій шоурум. За словами засновниці, тут хотіли зробити затишний і культурний куток для відвідувачів, де можна не тільки приміряти одяг, а й знайти книгу, рідкісні парфуми та косметику.

Графік роботи простору: з вівторка по суботу, з 12:00 по 20:00, але за потреби можна домовитись на інший день чи годину. Для цього потрібно попередньо зв’язатися з командою через Instagram.

Nuances

ДЕ: вулиця Велика Васильківська, 84

КОЛИ: з вівторка по суботу, з 12:00 по 21:00

Це вже втретє бренд змінює локацію. Цього разу команда Nuances переїхала, бо вважає, що нова локація є більш зручною для покупців. Тепер шоурум розміщений за дві хвилини від станції метро «Олімпійська». Тут, крім Nuances, представлено бренди «Артель», що виробляє взуття та дитячий одяг, і Miracle me kids.

ДЕ: вулиця Велика Житомирська, 20

КОЛИ: з понеділка по неділю, з 11:00 по 20:00

Український бренд Finch навесні відкрив свій перший шоурум. У ньому можна знайти речі з колекцій ready-to-wear та семпли. Окрім одягу Finch, у просторі є взуття від Outfield і DemmyVik та сумки Watchbag.

TheWatch

ДЕ: вулиця Велика Васильківська, 56

КОЛИ: з понеділка по неділю, з 10:00 по 21:00

Нову локацію з вибором годинників TheWatch відкрили у вересні. Акцент зроблено на годинниках із цікавою історією. Це перевипуск вінтажних моделей, колаборації та лімітовані серії.

Простір TheWatch розділений на дві зали: у першій представлені більш традиційні годинникові бренди, у другій – трендові. Окрім того, у шоурумі є аксесуари, зокрема годинникові шкатулки, кепки, гаманці Nixon, ножі Victorinox, шкарпетки Stance, окуляри Electric та ручки Montegrappa.