Продовжуємо підбивати підсумки року, розповідаючи про модні бренди, які заснували 2018-го.

 Підпишись на канал про стиль KYIV LOOKS В TELEGRAM

Toté

Бренд заснувала блогерка Аліна Френдій. Дівчина створила тепле пальто, схоже на тренч, щоб не мерзнути. Це й дало поштовх до подальшого розвитку марки. Бренд належить до категорії diffusion line (bridge line). Тобто це дизайнерська робота, а не масове виробництво, з демократичними цінами. У Toté використовують італійські тканини. За словами дизайнерки, «така річ буде не на один сезон».

ДЕ КУПУВАТИ:

Instagram

Raw Flaw

Екобренд Raw Flaw створили 2018 року в Києві. Засновники при виробництві використовують повністю екологічний матеріал, який не містить продуктів тваринного походження – його ще називають vegan cloth. Він безпечний для природи та людей, може бути повторно перероблений. Марка виготовляє сумки для покупок, косметички, ланч-беги та сумки для зберігання продуктів.

ДЕ КУПУВАТИ:

замовлення через сторінку в Facebook або в магазині goodwine чи «Всі.Свої | Дім та декор»

Her

На створення жіночого бренду Her засновницю Євгенію Котікову надихнула мама, яка за професією закрійниця. Ще з дитинства Євгенія поставила собі ціль показати світові, що народжується в результаті творчої праці її мами. Бренд прагне бути eco-friendly, тому одяг виготовляють з натуральних матеріалів при ефективному використанні кожного метра тканини.

ДЕ КУПУВАТИ:

Instagram

Kliuzko outfit

Молодий бренд Kliuzko outfit створює повсякденний одяг. Ідея бренду в тому, щоб покупці не витрачали багато часу на думки, що одягнути, а просто обирали комфортний костюм, поєднуючи його з підборами чи кедами.

ДЕ КУПУВАТИ:

Instagram

Zmist&Forma

Навесні 2018 року бренд розпочав свою діяльність тим, що надрукував на футболках цитати з міжнародних документів, які підтверджують цінність прав людини. Наприклад, на футболках бренду можна знайти цитати з Стамбулької конвенції та Загальної декларації прав людини ООН.  

ДЕ КУПУВАТИ:

на сайті

Between Brand

Бренд створили дві подруги – Аліна та Лана. Концепція Between – це сезонний гардероб середнього класу, чотири колекції на рік та колаборації. На етапі розробки кожної колекції дівчата вирішили випускати лише ті речі, які будуть носити самі та яких не вистачає в гардеробі.

ДЕ КУПУВАТИ:

Instagram

White Dog Studio

White Dog Studio – український монобренд, який повністю присвятив себе виготовленню чоловічих та жіночих сорочок. Окрім основних колекцій та постійної лінійки, марка пропонує сорочки індивідуального пошиття.

ДЕ КУПУВАТИ:

Instagram

Have A Rest

Український бренд валіз запустили в 2018 році. Марка робить смарт-валізи, які обладнані вбудованим USB-портом і павербанком у чемоданах розміру S і вбудованими вагами у валізах розміру М та L, що допоможе дізнатися про вагу багажу ще до прибуття в аеропорт.

ДЕ КУПУВАТИ:

Instagram

Naked Secret

Бренд жіночого одягу Naked Secret пропонує покупцям боді, купальники та сукні. Ольга Іваненко, дизайнерка марки, позиціонує Naked Secret як бренд «без обмежень», який підійде для жінок будь-якого віку. При виробництві використовують натуральні тканини.

ДЕ КУПУВАТИ:

Shoppingmall

Dakh

Dakh – це бренд кейсів для гаджетів з натуральної вовни мариноса від засновників Woolberry. Він пропонує розмірну лінійку для всіх MacBook у двох дизайнах і двадцяти кольорах. Кожен кейс має кишеньки, ручки для перенесення, та cable slot, щоб заряджати ноутбук у закритому чохлі.

ДЕ КУПУВАТИ:

Instagram