The Village Україна продовжує підбивати підсумки року та публікує підбірку шоурумів, які відкрилися у 2017-му.

 Marque

Магазин з нішевою підбіркою брендів, по суті – невелика квартира, оформлена в дусі «київської інтелігенції». Серед представлених марок – Sleeper, BEKH, Ruslan Baginsky, ARTEMKLIMCHUK, LALO, INGOROKVA, Sopho Gongliashvili, Silhouette Jewelry, Atelier Kikala, ANOUKI, Fetiche, Rv/dW, Acler та AdrianaDegrea.

«Ми не прихильники тиражованості, тенденцій і занадто серйозного ставлення до моди. Наша голова цінність – індивідуальність, саме тому в Marque немає місця гучним іменам, усі речі доступні тільки в кількох екземплярах, а більшість брендів представлені ексклюзивно», – кажуть у шоурумі.

ДЕ: вулиця Саперне Поле, 3

КОЛИ: 11:00-20:00

Facebook


 Kachorovska Store&Cafe

Другий шоурум українського бренду взуття Kachorovska відкрився на Льва. Разом з магазином відкрили кафе, де подають каву, свіжу випічку та здорову їжу.

Kachorovska – сімейна взуттєва справа з 50-річною історією. З 2013 року, окрім індивідуального пошиву, бренд випускає власні лінійки взуття та аксесуарів. Kachorovska регулярно співпрацює з українськими дизайнерами, створюючи для їхніх колекцій взуття і сумочки.

ДЕ: вулиця Боричів Тік, 35-А

КОЛИ: 10:00-20:00 (будні), 10:00-18:00 (вихідні)

FACEBOOK


 MILK KIDS

У шоурумі онлайн-магазину одягу для дітей віком від 0 до 11 років представлені речі органічних дитячих брендів, які вироблені тільки з гіпоалергенних матеріалів. Більшість речей – ручної роботи.

ДЕ: Драгомирова, 12

КОЛИ: 11:00-19:00

Instagram


 So Dodo

SO DODO – концепт-стор корейського одягу та косметики. Його заснували Надя Дорофеєва (солістка гурту «Время и Стекло») та Лєра Бородіна (засновниця Oh My Look! та співзасновниця G.Bar). В одному просторі з шоурумом також діє G.Bar.

У SO DODO представлені 82 молоді корейські бренди жіночого одягу та аксесуарів. Кожна річ – лише у трьох екземлярах.

Тут також можна буде придбати лінію одягу від Наді Дорофеєвої, яку вона випускатиме у співпраці з українськими дизайнерами.

ДЕ: вулиця Мечникова, 6

КОЛИ: 11:00-21:00

INSTAGRAM


 HVOYA

HVOYA – мультибрендовий магазин. Усі виробники, представлені в шоурумі – українські. Винятком є грузинсько-український бренд Stefania. Продукція з шоуруму виготовляють у Києві, Дніпрі, Харкові, Житомирі.

Серед представлених брендів: взутя – Shama, By soul, GOR, Lookie, сумки – Marzo, Alina Kozhukhar, Sasha Pikula, Grie. Шоурум шукає нових партнерів та збільшує кількість позицій. Також представлені взуття і сумки HVOYA.

ДЕ: вулиця Велика Житомирська, 30а

КОЛИ: 12:00-20:00

INSTAGRAM


 Katimo Clothes

У колекції бренду – сукні, жакети oversize, бомбери, шуби зі штучного хутра.

«Акцент зроблений на комфортний крій – oversize, союз мінімалізму зі складними деталями, універсальність і високу якість пошиття. Всі речі бренду створюються виключно вручну з натуральних тканин у власному експериментальному цеху», – зазначають у Katimo Clothes.'

ДЕ: вулиця Рейтарська, 19а

КОЛИ: пн-сб з 11:00 до 20:00, нд з 12:00 до 18:00

Facebook


 482 store

На Саксаганського відкрився другий магазин українських брендів 482 store.  Тут представлені такі бренди, як SHA Odessa (чоловічий та жіночий одяг), бренд взуття ручної роботи Circul Ukraine, бренд шкіряних аксесуарів Alxndr LEN. І, бренд Minnim, сумки Ozerianko, та інші.

Перший 482 store розташований за адресою Ярославів Вал, 10.

ДЕ: вул. Саксаганського, 37

КОЛИ: 12:00-20:00

FACEBOOK


 Natali Dudka

Бренд жіночого одягу Natali Dudka відкрив свій шоурум на вулиці Еспланадній. Головний елемент одягу бренду – жіночий діловий костюм. У колекціях також: шовкові топи, бавовняні сорочки, мінімалістичні сукні з шовку або вовни.

«Бренд вибирає натуральні італійські тканини, які приємні до тіла. Дотримується природності у відтінках та лініях крою», – розповідають у Natali Dudka.

ДЕ: вул. Еспланадна, 20

КОЛИ: 10:00 - 20:00

Facebook


 Freak Days

Шоурум українського бренду з Рівного Freak Days має у продажу худі, лонгсліви, футболки, рюкзаки, головні убори.

«Наш бренд виріс з любові до природи та подорожей. Усі свої невеликі колекції ми створюємо самі, від початку до кінця, від начерку до останнього стібка. У речах ми цінуємо простоту, високу якість і доступність», – розповідають засновники бренду.

ДЕ: вулиця Межигірська, 19

КОЛИ: пн-сб з 11:00 до 20:00

FACEBOOK


 Quickstrike

У шоурумі вінтажних кросівок представлені бренди Nike, Adidas, Air Jordan, Vans, Champion 1980-2000 років.

Власник Quickstrike – 24-річний Ігор Кузнєцов. Він шість років продавав взуття через «ВКонтакте». Після блокування соцмережі вирішив відкрити локальну точку продажів. Для магазина орендували приміщення в будівлі старої бібліотеки. Вінтажні кросівки він шукає по всій країні, іноді за кордоном. Деякі з них доводиться реставрувати.

ДЕ: Печерський спуск, 5

КОЛИ: 13:00-20:00

Facebook


 Ali Saulidi

Ali Saulidi – український бренд, що спеціалізується на створенні дизайнерського взуття з футуристичною естетикою. Бренд створив 2010 року дизайнер Ali Saulidi.

Кожна пара взуття Ali Saulidi виробляється вручну.

ДЕ: вулиця Лютеранська, 27/29, вхід 3, кв. 17

КОЛИ: 11:00 – 20:00

FACEBOOK


 W8Less

Другий шоурум українського бренду W8Less розташований на ВДНГ у шостому павільйоні, поруч із центральним входом.

W8LESS – це український бренд одягу та аксесуарів, заснований у Києві 2014 року Анною та Данилом Шаш. Одяг також представлений у шоурумі та аутлеті на Воздвиженці (вулиця Кожем’яцька, 16-А) і в магазині «Всі. Свої» на Хрещатику, 27.

ДЕ: павільйон №6, ВДНГ

КОЛИ: 13:00-20:00 (cб-нд до 19:00)

Instagram


 UAmade

Це вже сьомий шоурум мережі UAmadе, який є найбільшим за площею та має новий формат – магазин-галерея з вибором сучасного одягу, меблів та декору від українських виробників.

ДЕ: вул. Берковецька, 6Д (Lavina Mall)

КОЛИ: з 10:00 до 22:00

Facebook

Фото: 1 - Marque; 2 - Kachorovska Store&Cafe; 3 - Milk Kids: 4, 5 - Володимир Шуваєв / The Village Україна;  6 - Katimo Clothes, 7 - 482 store; 8 - Natali Dudka; 9 - Freak Days; 10 - Quickstrike; 11 - Ali Saulidi; 12 - W8LESS; 13 - UAmade.