The Village Україна в рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Героїня нового матеріалу – тестувальниця в IT-компанії Анна Погрібняк.

Про шопінг

Останнім часом купую все онлайн. Майже все – під час минулого локдауну чекала, коли відкриються магазини, щоби знайти джинси з ідеальною посадкою. Узяла в GAP, до речі. Щодо масмаркету, помітила, що з кожним роком речей звідти стає все менше. Якщо й купую, то переважно з якихось преміум/еко лімітованих колекцій. Мабуть, у моєму гардеробі десь на 60% – українські бренди, 20% – масмаркет, ще 10% – мідлмаркет і останні 10% – люкс.

Я величезний задрот щодо якісних тканин. Спокійно можу не взяти річ, яка дуже мені подобається кроєм, кольором і фактурою, але має 100% поліестеру у складі. Серед українських брендів люблю NOVE (у них найкращі тренчі й пальто), Shako – ідеальні жакети, Mims, Ttswtrs. Також дуже люблю знаходити класні локальні бренди й часто показую їх у своєму інстаграмі.

Найдорожча річ у гардеробі – крихітка Wallet On Chain від Chanel, вартість якої близько 2 500 доларів. Вона дійсно поза часом, плюс це бренд мого серця. Якось я поділилась у себе в інстаграмі, що до минулого року зовсім не витрачала грошей на одяг і здивувалася. Насправді мені було більше ніж достатньо того одягу, що я отримувала завдяки рекламі як блогерка, і ось тільки нещодавно почала дозволяти собі витрачати на таке кошти. Тільки тоді, коли закрила основні фінансові питання у своїй родині. 


Лук 1

Костюм – MIMS

Сумка, туфлі – Chanel

Топ – BSCS

Кепі – Ruslan Baginskiy


Лук 2

Жакет – Shako

Костюм – When Koala met fashion

Чоботи – The Others Shoes


Лук 3

Сукня – Asos

Лофери – Prada


Лук 4

Жакет – Shako

Сумка – Boorbon

Капелюх – Lack of Color Hats

Про місто

Київ – перше місто, де я по-справжньому відчула себе «вдома», коли приїхала сюди на навчання з Донецька у 2011 році. Кайфую, як змінилося місто за останні 10 років. Люблю прогулятися маршрутом: набережна на Поштовій площі, фунікулер, Володимирський парк, новий пішохідний міст, через Арку дружби народів до Хрещатика. Згадала і зрозуміла, що сто років так не робила, потрібно виправлятися.

Люблю «Зигзаг» на Рейтарській (як не згадати про неї в цій рубриці), район Золотих воріт і пішохідний міст на Труханів острів. Улітку класно почілити на ЮБК. У центрі люблю Bali Bowl, Adelle, Mimoza. На Подолi – бар 1818, Pink Freud. А ось із прогулянками «наодинці» в мене проблеми: зовсім не вмію виходити кудись без компанії.