The Village Україна в рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Герой нового матеріалу – музикант Міша.

На Міші: куртка Nike, джинси no name, жилет Puma, кросівки Kendrick Lamar & Nike, сумка Uniqlo, бейсболка Hot Wheels

Про шопінг

Раніше я був божевільним шопоголіком і дуже сильно горів взуттям, полював на кросівки та цікаві колаби. Особливо мені подобається Nike.

Колись моя мама працювала у бренді. Вона починала, як продавчиня-консультант, а потім займала керівну позицію та відвідувала тренінги, з яких приносила різні книжки. Якось вона принесла книгу про Роналдінью, у якого була колекція Q10. Я тоді переглядав її із захватом, а зараз розумію, що та колекція була найгарнішою. Вона мала три кольори, які передавали різні сенси та символи. Після цього я став фанатом бренда.

Останнім часом почав звертати увагу на те, що робить Puma, особливо їхні колаби. Стежу також за багатьма молодими брендами, наприклад Edder, які зараз дуже хайпові, також до вподоби Roa. Мені загалом дуже подобається, що тенденція носіння модного й некомфортного відходить, натомість усі обирають просто зручні речі.

Серед українських брендів подобаються Fantasmagoria та їхня капсула з Гошею Винокуровим. Syndicate прикольні, купую в них базові футболки. Riot Division теж класні, але це не моя історія.

Дуже люблю секонд-хенди, узагалі Nike та секонд – це два мої основні бренди. У Києві я в основному їду на Лісову, але найчастіше основні мої купівлі трапляються на секондах Західної України. Наприклад, коли повертався з Ужгорода, то ледве заніс свої покупки до вагону.

Любов до такого шопінгу мені прищепив мій дуже близький друг Андрій Морозов. Ми познайомились років шість тому, тоді він ходив у футболці AC/DC. Він запропонував з’їздити разом на секонд і провів інструктаж. З того часу це мій основний поінт для шопінгу.


Кросівки – Nike та Kendrick Lamar

Я дуже мріяв про ці кросівки, у той час фанатів від творчості Кендріка, тому мені важливо було купити цю пару. Але вони були на всіх сайтах продані. Тоді написав знайомому баєру та попросив привезти мені будь-який розмір, готовий був купити навіть дитячі. Знайомий мені знайшов, можливо, на пів розміру менші, але це не критично. До речі, купив їх за 150 доларів – це досить небагато.


Бейсболка – Hot Wheels

Купив її на секонді. Lego й Hot Wheels – це іграшки мого дитинства, тому коли побачив цю кепку, забрав відразу.

Куртка – Nike

Придбав її в Ризі. Був здивований побачити в магазині цю куртку, бо вона зроблена за дуже крутою технологією й супертепла.


Жилет – Puma

Це теплий пуховий жилет, який підходить під усе.

Сумка – Uniqlo

Забрав її у своєї дівчини.

Про місто

У Києві живу вже 20 років і дуже люблю це місто, хоч і народився в Черкаській області в місті Тальне. Улюблені локації тут у мене точно не заклади. Я люблю проводити час на вулиці.

Минулого літа завершив тривалі стосунки й мав час для переусвідомлення деяких підходів до життя, і вирішив загалом проводити час із користю. До цього я був двічі у стосунках і загалом за все свідоме життя майже не був один. Тож тепер вирішив робити все так, як захочу. Лягав о 22:30, прокидався о 5:00, сідав на велосипед і їхав до Батьківщини-Матері, там зустрічав світанок і читав книгу. Цей прекрасний період тривав майже два літні місяці й був одним із найкращих у моєму житті. Тому можна сказати, що Батьківщина-Мати – одна з найулюбленіших локацій у Києві.

Тоді ж я виділив для себе вулицю Цитадельну. Коли проїжджаєш нею вранці, то відчуваєш якусь зовсім не київську енергетику. Відчуття, ніби ти потрапив на Західну Україну. Схожі емоції в мене колись викликав Ужгород. Колись я їздив туди на виступи і, потрапляючи, завжди думав, що залишився б там із легкістю, і зник би для всіх.

Можна зробити висновок із моїх слів, що я прихильник маленьких затишних міст. Я живу в дуже маленькій затишній квартирі й отримую там нереальне емоційне задоволення, не хотів би більшу навіть на один квадратний метр. Але водночас я б не хотів переїжджати з Києва кудись. Причиною такої позиції є те, що я дуже зав’язався під місто своєю музичною діяльністю.

Серед закладів люблю дуже Whai Thai, ходжу до них за нереальними рисовими чипсами з горіховим соусом. Також після пробіжки люблю випити кави у Frank Coffee.

фото: Яніна Сич