The Village Україна в рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Герой нового матеріалу – скейтбордист Юра.

На Юрі: куртка – Оbey, штани – Stussy, кросівки – Adidas Busenitz 2, шапка – Stussy, худі – Thrasher

Про шопінг

Я катаюсь на скейтборді вже 13 років і з 2016 року представляю Україну на міжнародних змаганнях. Маю диплом учителя філології (іспанська та англійська мови) і майже весь час працював саме з мовами. Зараз працюю у продакшні Radioactive. Звичайно, моя діяльність упливає на стиль.

З раннього дитинства я захопився скейтборд-культурою, мені здається, що основне формування стилю відбулося саме через це. Пам’ятаю, як у школі класна керівниця відправляла мене додому переодягатися, тому що це не відповідало нормі.

Років 12 тому було важко знайти брендові речі в Києві, тому в ті роки перші свої айтеми (рідкісні колекції – ред.) знаходив на полицях секондів, а далі на полицях скейтшопів. Десь у 2014 році в мене з’явився мій перший спонсор, з того моменту більшу частину речей я отримував від спонсорів або вигравав на змаганнях.

Сьогодні повноцінно одягаюсь у streetwear із ЦУМу. Я дуже радий, що в Києві є таке круте місце, де представлено стільки улюблених брендів.

Масмаркет я не дуже поважаю, більше люблю індивідуальність і власний стиль, тому всі ці бренди, які копіюють інші, мені не до смаку.

Мої улюблені бренди також пов’язані або зі скейткультурою, або зі стритвер.

Головні з них: Carhartt, Stussy, Adidas Skateboarding, Dickies, Supreme, Palace, A-Cold-Wall, The North Face, Levi’s, Chinatown Market, Nixon, Obey та інші

З українських брендів хотів би виділити: Sort, Low Blow, Riot Division, Mod044, Брень, Act 1.

Шопінг для мене – терапія. Мені подобається витрачати час на прогулянки улюбленими магазинами, але ще більше подобається шопитись у магазинах для дому, як-от «Епіцентр», Jysk, IKEA. Там можна придбати багато крутих речей для покращення свого житла. Обожнюю ремонт і зміни умов життя.

На речі витрачаю насправді не дуже багато грошей, іноді купую собі кросівки, а значну частину речей отримую за рекламну діяльність. Більшу частину коштів витрачаю якраз у магазинах для дому та на спортивне обладнання.

Про місто

З улюблених місць у Києві хотів би виділити Поділ і весь центр загалом. Мені подобається архітектура міста та його атмосфера. А мої улюблені заклади: Frank coffee, Whai Thai, «Каштан«, «Косатка», Pinchuk Art Center, Niko bar, Old bar на Льва Толстого та Сloser до карантину.

Наодинці найчастіше буваю в кав’ярні Frank, яка неподалік від мого дому на Печерську. Найсмачніша кава й гарна компанія людей, які приходять із тваринами для теплої розмови, саме там.

З подій, які відбуваються в місті, мені подобаються DTF, Strichka, Brave, Atlas Weekend та інші фестивалі, а також виставки й ті івенти, що пов’язані зі скейтбордингом і кіно.