The Village Україна в рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Героїня нового матеріалу – блогерка Саша Лавринович.

Про шопінг

На мій стиль раніше впливали бренди, у яких я працювала. Це були офіційні ритейлери Alexander Wang, Kenzo, Valentino, Marni та інші. Зараз надихаюся американськими та скандинавськими блогерами.

Обожнюю носити одяг свого чоловіка. Я дійсно люблю оверсайз, відчуваю себе в ньому органічно та, як не дивно, жіночніше. У речах для мене головне не вигляд, а саме відчуття комфорту.

Мій чоловік розділяє моє бачення на стиль. У магазині його коментар про светр може бути таким: «Класний, але якийсь недостатньо великий». При цьому, коли я вдягаю оверсайз-верх, намагаюся балансувати його відкритими ногами або скіні-джинсами, наприклад.

Одяг купую на Farfetch, коли виїжджаю за кордон – у магазині Urban Outfitters. Також у київських мультибрендових магазинах, найбільше люблю селекцію у The Icon, Sanahunt і ЦУМі. Також люблю Zara. Улюблена річ цього сезону – сорочка у стилі teddy з чоловічого відділу Zara.

Але для мене похід до магазинів масмаркету – це стрес, через перенасичення речами та час, який я витрачаю на те, щоб обійти хоча б один такий магазин. Тому намагаюся купувати необхідний одяг онлайн. Такий шопінг для мене – не терапія й не стрес. Швидше необхідність і робота. Оскільки я фешн-блогерка, то думаю про наповнення мого блогу й те, як подати контент, кожного дня.

До списку улюблених брендів входять: Maison Margiela, Acne Studios, Bottega Veneta, Prada, Dr.Martens, A-Cold-Wall, Ader Error.

Серед українських брендів улюблені такі: Better, Over The Sea, The Coat, Bevza, Litkovskaya, Ksenia Schneider.

Найдорожча річ у гардеробі – взуття Maison Margiela Tabi, яке я отримала від чоловіка в подарунок на Новий рік. Хоча я ніколи йому не казала, що мені вони подобаються. Він сам їх обрав, що дуже незвично, тому що ця модель суперекстремальна та в більшості людей викликає шок. Але тепер вони мої улюблені.


Жакет – no name;

Сережки вінтажні, придбала на Kyivness

Шкарпетки й топ – Zara;

Взуття – Maison Margiela.


Сорочка – Tommy Hilfiger & Lewis Hamilton;

Топ – Katsurina;

Джинси – Zara;

Взуття – The North Face;

Сережка – Poche.

Про місто

Люблю Київ за людей і можливості. Люблю Поділ, але тільки якщо гуляти пішки. Подобається парк Шевченка та ботанічний сад, що поруч.

Щоби поїсти, обираю: «Дилетант», Noodle vs Marketing, «Китайка», Mimosa Brooklyn Pizza, Egersund Seafood, Fish&Pussycat, «Любимый дядя», «Мама Манана», «Николай», Supra.

Випити каву: Mad Heads Coffee Roasters, Yellow place, Idealist, Balcone.

Друзям не з Києва, які приїздять у гості, одразу показую улюблені кав’ярні та кафе зі списку. Потім – Хрещатик і Маріїнський парк. Далі йдемо слухати платівки у Vinyla.

Наодинці люблю бувати тільки вдома. Це моє місце сили.