The Village Україна в рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Герой нового матеріалу – актор Костянтин Темляк. Ми сфотографували Костю під час прогулянки з його псом Ялтою.


«Знайшов її в притулку десь під Обуховом. Це найкраща собака у світі, дуже розумна і я її дуже люблю. Назвав так, бо Ялта – це найпівденніша частина України» – розповідає Костя.


На Кості: куртка – Volkl, футболка – The North Face, кофта та кросівки – Staff, кепка – Huf, джинси – Syndicate.

Примітка: Костя планував перед зйомкою попрасувати речі та помити кросівки, але в останній момент вирішив бути собою.

Про шопінг

Одяг для мене важлива річ, оскільки він дозволяє почуватися впевнено та зручно. Для мене з самого дитинства важливо було, щоб одяг мені пасував і підходив за розміром. Але після переїзду до Києва я помітив, що почав носити частіше оверсайз. З'явилося бажання приховувати своє тіло. Мені не близька тенденція, що люди в соціальних мережах оголюються і дуже відверто демонструють своє тіло. Тож мені подобається оверсайз, але я толерантний до будь-якого стилю одягу.

Шопінг був для мене стресом до коронавірусу. А коли з нами всіма стався локдаун, я трохи полюбив цю справу. Проте, шопінг у моєму випадку більше стосується музичного приладдя, різних гітарних приколів, процесорів, моніторів. В такі моменти не можу зупинитися і хочу скупити весь магазин.

Що стосується українських брендів одягу, то мої улюбленці – Syndicate та Staff.


Куртка Voelkl

Це найбільша інвестиція у мій гардероб.

Кофта The North Face

Отримав її в подарунок.


Джинси – Syndicate

Купив їх в одному з найулюбленіших українських брендів. Дуже подобається денім цього бренда.


Кепка – Huf

Придбав у магазині Shift.


Окуляри – Hackett

Ношу їх дуже давно й сильно задоволений. Здається, що вони зі мною все життя.

Про місто

Я живу на Подолі, недалеко від кав’ярні «Дилетант». Працюю в театрі на Подолі, тому мені подобається ця частина міста.

Якщо говорити про барчики в Києві, то мій улюблений – «Хлам». Він розташований теж на Подолі, на вулиці Межигірській. Там тусуються художники, музиканти, літератори – дуже класна атмосфера. Коли до мене хтось приїжджає, ми йдемо туди.

Фото: Аня Озерчук