The Village Україна в рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Героїня нового матеріалу – співзасновниця бренда Bottomline та гостьова менеджерка ресторану «Редкая птица» Альоша WTF.

На Альоші: піджак – Mangoon man, футболка – Balenciaga, штани – Bottomline, черевики – Bershka, сумка – колаборація irAro × Vikele Studio, окуляри – НА ОЧІ, прикраси – no name

Про шопінг

Шопінг і я – такі собі друзі. Я більше кайфую від шопінгу в продуктовому магазині, оскільки люблю готувати. Їжа та прибирання – це моя психологічна розрядка. А ось ходити магазинами в пошуку нової речі – ох, мене це втомлює іноді. Але не завжди.

У мене немає улюблених брендів, мені головне, щоб річ виглядала добре. Силует, приємна тканина – і я ваша. Єдиний бренд, до якого я ставлюся з любов’ю – це бренд Bottomline, який я співзаснувала разом із моїми друзями Дашею Храмовою та Льошою Резником.

Я з повагою ставлюся до українських брендів. Якщо одяг виглядає якісно та естетично, завжди підтримаю бренд. Мені шалено подобається естетика Ttswtrs. Що стосується місць, де я купую речі, їх небагато. Останній рік я найчастіше купую речі в магазинах Nike, Tsum Street Wear, а іноді навіть у секонд-хендах. Обожнюю поєднувати якісь відомі бренди з речами із секонду. Я мало ходжу магазинами, у мене немає особливого бажання постійно шукати нове місце для покупки речей. Періодично можу забігти у Shift.

Найдорожчі за значенням речі в моєму гардеробі, це речі подаровані близькими людьми. А якщо оцінювати матеріально, то, напевно, лонгслів Palm Angels, кросівки Yeezy, туфлі Prada та Yves Saint Laurent. Також була сумка Dolce & Gabbana, я її подарувала подружці. У мене не багато дорогих речей, як мінімум тому, що я не женуся за цим. З масмаркету обираю великі бренди або секонд-хенд, узагалі без різниці. Головне, щоб було якісно та виправдано у грошовому еквіваленті.


Піджак мого друга.

Брали для зйомок кліпу. Я зрозуміла, що він ідеально підкреслить мій образ та одягла його. Тепер думаю, повертати чи ні.


Штани нашого бренда Bottomline.

Ношу те, що створюю.


Футболка Balenciaga

Купила в Парижі. Це улюблене місто, яке я називаю своєю дівчиною. Запитаєте, кого я називаю своїм хлопцем, це – Нью- Йорк. На відміну від Парижа, у Нью-Йорку я ще не була, але всі знання, які я маю про це велике яблуко, запевняють, що це моє місто. У мене навіть є невеликий лозунг, який я використовую всюди, навіть на своєму тілі у вигляді тату: «New York is my boyfriend, Paris is my girlfriend».


Черевики з масмаркету.

Це Bershka. Я їх купила тільки для того, щоб була можливість створювати більш жіночні образи для себе, тому що я люблю street wear і великий фанат кросівок. Туфлі в моєму гардеробі просто стоять на полиці.


Прикраси з Воздвиженки

Купила їх на прилавку, де срібло на вагу продають.

Обожнюю купу каблучок і підвісок на собі. А сережки, до речі, подарувала мені гостя ресторану, у якому я працюю. Вона порахувала, що це те, чого мені не вистачає, і вона мала рацію, тому що тепер я їх не знімаю. Каф теж її подарунок.

Про місто

Я дуже люблю гуляти пішки. Навушники у вуха й музика з плейлиста для будь-якого настрою: починаючи з Шуфутинського, «Руки Вверх», (бо дитинство 90-х у селі заклало певний смак), Tupac Shakur, Nirvana й закінчуючи ASAP Rocky, Kanye West і Скриптонітом. Так піша прогулянка набирає нових обертів.

Що стосується моїх улюблених локацій для прогулянок, усе місто Київ – одна суцільна локація для того, щоб погуляти та подумати. Але тим, хто буває в Києві вперше, я намагаюся показати пам’ятки архітектури, які повинен побачити кожен. Наприклад, Андріївський узвіз – прекрасне місце, де я купую більшість своїх прикрас. Воздвиженка – візуально наша маленька Європа. Костел на Червоноармійській, обожнюю таку архітектуру. Мій улюблений парк-заповідник «Феофанія», поруч з яким я живу.

Звісно, Хрещатик, від якого пішки можна пройтися через Поштову площу до Контрактової, де в нас з’явилося колесо огляду. Прогулянку можна закінчити біля серця нашого міста – «Батьківщини-Матері». Дорогою обожнюю зайти в улюблені місця на каву або перекусити.

Улюблені заклади, у яких я проводжу час, це ті, що створили найкращі, на мою думку, ресторатори – Аліна Косічкіна та Діма Заходякін. Це заклади з простою та зрозумілою їжею, смачними круасанами та кавою. Наприклад, ресторан «Редкая птица» або «Хлібний» – як тільки згадую про нього, відразу хочу той самий мигдальний круасан.

Прогулюючись містом, я завжди блукаю цими затишними місцями. А коли бажаю провести час наодинці, їду додому. Це найкраще місце для усамітнення.