The Village Україна в рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Герой нового матеріалу – креативний директор Влад Болсун.

На Владі: окуляри Gucci, годинник Casio, сорочка H&M, футболка A-Сold-Wall, куртка Polar, штани Syndicate, взуття Nike в колаборації із Comme des Garcons, сумка Song For The Mute.

Про шопінг

Останнім часом я перестав купувати одяг у масмаркеті, тому що немає часу ходити годинами магазином та обирати якусь одну кльову позицію серед тисячі не кльових. Я люблю, коли підходять до створення одягу концептуально та з душею.

Не дуже стежу за новинками та тенденціями, тому що моя дівчина – стилістка, вона мені підказує та допомагає. Саме вона мені змінила стиль і ми разом підібрали новий гардероб.

Якщо мені щось треба, іду в Kapkan, Helen Marlen, Puma та Basemnt. Більшість своїх покупок робив за кордоном. Узагалі, я – великий фанат взуття Nike та абсолютно не люблю Adidas, тому що все їхнє взуття для мене незручне та швидко псується. Давав їм декілька шансів.

Серед українських брендів люблю Ruslan Baginskiy, дуже імпонує їхній підхід і презентація власного бренда. Mod44 теж подобається, у них зараз крута нова колекція. Круті ще Schnaider, хоч уже хочеться від них щось нове побачити.

До масмаркету звертаюся, коли треба купити звичайну базову футболку. Більше хотів би шопитись у Cos чи Uniqlo, та через те, що люблю приміряти одяг, то зі зрозумілих причин не можу цього робити зараз.


Окуляри Gucci

Я не шмоточник, але в кінці літа відпочивав в Одесі та вирішив пройтися місцевими шоурумами. Був розчарований, але в один момент зайшов із друзями в Spex. Я подумав, що більшість моїх окулярів погані й вирішив, що треба купити класні. Повернувся та побачив Gucci, приміряв, глянув на себе в них у дзеркало – і зрозумів, що більше не зніму. Тоді я навіть не звернув увагу на бренд та їхню вартість. Розумію, що звучить трохи пафосно, але як є.


Годинник Casio

Це моя перша покупка на Amazon, 8 років тому придбав, коли був на 1 курсі. 20 євро, досі не міняв батарейки в них.


Футболка A-Сold-Wall

Купив у Basement. Люблю крій і матеріал.


Куртка Polar

Придбав її у Kapkan. Мені подобається їхня вибірка скейтерского і стритвер-одягу за адекватними цінами.


Сорочка H&M

Колись купив її в Італії. Узагалі, я останнім часом дещо змінив стиль. Раніше в мене був смарт-кежуал, коли з’явився власний бізнес та я вирішив, що повинен бути «солідним». Але потім прийшов до офісу та зрозумів, якщо ще буду носити skinny-джинси, то врешті-решт помру від незручності. Тому повністю змінив стиль. Зараз на мені все з нового гардероба, але сорочка залишилася з минулого життя.


Штани Syndicate

Шукав гарні штани та знайшов у Syndicate. Переодягнувся відразу в них і пішов гуляти Рейтерською.


Nike в колаборації із Comme des Garcons

Купив їх на розпродажу в Atelier 1.

Про місто

Я родом із Чернігова, але переїхав до Києва, коли вступив до КПІ. Дуже люблю Київ, хоч тут є речі, які мене дратують, і я б залюбки їх змінив. Мене дуже бісять нескінченні новобудови, під які не розрахована інфраструктура. Бісить, що немає достатньо парків.

Улюблена локація – район Золотих. Так, я знаю, що це дуже попсово, але мені дійсно там подобається, раніше в нас там був офіс. У цього району є душа, мені там комфортно вийти та просто прогулятися. Поруч достатньо скверів і мало машин – це основна перевага.

Снідати люблю в Honey, обідати в Hum, а вихідні дні проводжу в закладах Сухомлина, якого я дуже люблю. Ігор з Чернігова, коли я був ще дитиною, то вже знав «Чашку» та ходив туди. Це один із небагатьох класних чуваків, які привчали людей мого міста до якісної ресторанної культури.

Фото: Костянтин Гузенко