The Village Україна в рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Герой нового матеріалу – діджей Ніл Тарасов.

Ніл одягнений у: штани Rocawear, шкарпетки та лонгслів Diesel, сорочка Jack & Jones, куртка Vailent, бейсболка Obey, окуляри Na Ochi, сумка Herschel, кеди Palladium, рюкзак Asos.

Про шопінг

Я – адепт утилітарного стилю в одязі. Не можу сказати, що дуже слідкую за модою, швидше підглядаю. Функціональність, практичність в комфорт – найважливіші якості для мене, тож велика частина мого гардероба складається з базових речей скандинавських брендів, як-от Anerkjendt, Selected Homme, Cos, Samsoe & Samsoe, Stutterheim, Jack & Jones, Wesc. Також поважаю Diesel, Gas та історичні американські Levi’s, Dickies, Carhartt, Stussy, Penfield.

Час від часу я стежу за загальними трендами та перевіряю, що там в Off-White, Vetements, Balenciaga, Rick Owens, але собі поки що не купував, бо вважаю, що сучасна людина не має витрачати на одяг понад 20% свого бюджету, а збирати на Triple S чи носити фейк, щоб доторкнутись до цього рівня – то взагалі дикість.

У мене немає улюблених українських брендів, але я слідкую за ними та маю речі від Act.1, M0D.44, Prefix Apparel, GUD, Riot Division, Syndicate. Полюбляю шопінг, займаюся цим у різних аутлетах і подорожах, нормально ставлюся до масмаркету середнього класу. За кордоном обов’язково заходжу в Urban Outfitters, а ще колекціоную різний музичний мерч. Гадаю, що в моєму гардеробі немає речей дорожче 300 євро, та і їх отримав у подарунок. Узагалі, завжди милувався людьми, які можуть класно одягнутися за копійки, бо сам смак за гроші не купиш, але якщо людина може собі дозволити коштовні бренди та вміє вдало їх поєднувати, то це теж реальний скіл.


Штани Rocawear

Як і більшість речей із мого образу, придбав в одному зі столичних аутлет-сторів. Подобається, що вони вільного крою зверху та трошки звужуються донизу, роблю їм подвійний манжет.


Шкарпетки та лонгслів Diesel

Усе купив у ЦУМі.


Сорочка Jack & Jones

Люблю цю сорочку за дуже товстий денім і деталі на кишенях.


Куртку Vailent

Я доповнив латками та значками, було досить дивно, коли у столиці моди, Мілані, за один день у мене тричі запитали, де я її взяв. Другої такої немає, а логотип гурту Bat For Lashes вирізав із футболки, яку зносив до дірок.


Кепка Obey

Придбав в Ostriv. Узагалі, мені не дуже личать головні убори, а ця кепка сидить, як я люблю.


Окуляри Na Ochi

Придбав випадково, проте ношу доволі часто.


Рюкзак Asos

Цьому рюкзаку Asos близько 10 років, він був повністю чорним. Згодом вирішив залити його білизною, щоб зробити acid-ефект, доповнив його карабіном і значком.


Сумку Herschel

Придбав у шоурумі в Мілані, вона дуже містка, міцна та водночас легка, практично завжди зі мною.


Кеди Palladium

Я – фанат взуття Palladium, у мене є чотири пари однієї моделі, просто з різних тканин і кольорів. Ці із серії Organic, зроблені з перероблених відходів, я люблю, коли взуття вже трохи бувале, з характером.

Про місто

Я полюбляю піші прогулянки, у теплі періоди року майже не користуюся міським транспортом, довгі відстані долаю своїм електросамокатом або користуюся сервісом Bikenow. Мене дуже тішить, що в наших містах з’являються такі можливості, хоча інфраструктура ще дуже слабка, але це вже початок. Один із кльових прикладів того, що Київ не стоїть на місці – новий парк «Наталка» на Оболоні, який можна порівнювати з парками Амстердама чи Барселони. На мою думку, саме за таких змін формується свідомість «нового» українця.

Якщо до мене приїжджають люди, які в Києві вперше, то, звичайно, ми ходимо до «Батьківщини-Матері», гуляємо Подолом і верхнім містом – Золотими Воротами, Рейтарською, Пейзажною алеєю, Львівською площею.

Щодо закладів, я доволі часто готую та їм удома, бо там і працюю. Якщо маю справи в місті, то легко можу пообідати в «Пузатій Хаті», бо люблю просту їжу: картопля з котлетою по-київськи – то любов. З друзями любимо снідати в Trattoria Zucca, China Hi, Pie Spot, а затишно посидіти можна в N::B Cocktails. Улюблені бургери у Burger Farm, найкраща випічка – у Babka Bakery.

Також я дуже полюбляю приходити у Vinyla – це рекорд-стор із великим асортиментом сучасних платівок, я там свій, тож іноді можу провести в бесідах з їхніми клієнтами кілька годин, а чай, кава та віскі завжди сприяють теплій атмосфері.

Наодинці люблю кататися Трухановим островом, слухаючи нову музику.

Фото: Костянтин Гузенко