The Village Україна у рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. Героїня нового матеріалузасновниця «Куражу» Альона Гудкова.

Ми розмовляємо з Альоною на вулиці Ярославській.

На Альоні: черевики – Dr. Martens, джинси – Zara, боді – TTSWTRS, сорочка – Katsurina, рюкзак – Maison Margiela, ланцюжок – Sunkissed.Kyiv, сонцезахисні окуляри – Vava.

Про шопінг

Найчастіше купую одяг за кордоном або в Києві в українських брендів. Улюблені – Katsurina, TTSWTRS. Купую також речі в скандинавського бренду Acne Studios, Cos, взуття – Dr. Martens. З масмаркету обираю Zara, H&M.

Шопінг для мене – необхідність, і частіше купую офлайн. З онлайн покупками у мене все погано. Дуже багато замовила одягу, який мені не підходить за розміром. Такі речі віддаю або продаю на «Куражі».

Найдорожчі речі в моєму гардеробі: рюкзак Alexander Wang, кросівки Balenciaga за тисячу євро та плащ від Burberry, який подарував чоловік.

Обожнюю секонд, постійно там щось знаходжу. На «Куражі» сину Матвію купувала одяг. Класні кросівки від Adidas купила нещодавно в Юлі Пеліпас. Малий з них виріс, але я залишила для наступних.


Сонцезахисні окуляри Vava

Придбала їх у Барселоні. Дуже люблю та майже не знімаю.


Сорочка Katsurina та боді TTSWTRS

Чорну сорочку та боді купила в українських брендів.


Джинси Zara

Сама купила й сама їх кастомізувала, додавши потертість.


Черевики Dr. Martеns

Мартінси придбала в Берліні.


Рюкзак Maison Margiela

Подарували друзі на день народження.

Про місто

Я виросла в Києві й обожнюю це місто. Люблю Золоті ворота, Володимирську вулицю та Голосіївський парк. Улюблена локація – мій дім.

Якщо приїдуть друзі з-за кордону, то відведу їх на «Кураж». Я вважаю, що завдяки людям, які туди приходять, він перетворився на місце класної київської тусовки. Потім відвела б поїсти й випити у Fish & Pussycat.

Із сім’єю катаємося на серфі в City Swell, тому це місце теж є улюбленим. Якщо є можливість побути одній, то вибираю поїхати на масаж або на прогулянку Подолом. Серед закладів обожнюю «Тайский привет», Mimosa Brooklyn Pizza, Goodwine. Ходжу за продуктами на Житній ринок і ринок на Печерську.

Фото: Костянтин Гудзенко